Praktiske oplysninger for ASC Away

Her debatteres alt generelt om AaB Fodbold.
Besvar
Busudvalget
AaB Support Club
Indlæg: 660
Tilmeldt: 18. jul 2005, 00:55

Praktiske oplysninger for ASC Away

Indlæg af Busudvalget » 6. jul 2010, 11:31

Medlemmer/ikke-medlemmer
ASC's udebaneture er "kun" åben for medlemmer. Det er muligt at melde sig ind i ASC samtidig med tilmeldingen til turen vi webshoppen.

Billetsalg - forsalg
Du kan købe din billet via webshoppen https://aabsupportclub.dk/?post_type=product

Der der altid mulighed for at købe billet til én enkelt udebanetur, til flere udebaneture eller til alle udebaneturene på én gang.

Når du køber du din billet via webshoppen, får du ikke efterfølgende tilsendt nogen billet til turen, men derimod modtager du en ordrebekræftelse på den mailadresse, som du angiver i forbindelse med købet.

Ved afgang skal du checke ind til bussen med dit ASC-medlemskort, og du behøver derfor ikke at medbringe udskrift af webshop-ordrebekræftelsen.

Billige entrébilletter
Når du køber din busbillet via webshoppen har du ydermere mulighed for at sikre dig entrébilletten til den pågældende kamp til særpris, nemlig 50 kr.

Vær opmærksom på, at dette tilbud kun gælder for ASC-medlemmer, som kører med ASC-bussen, og kun til de første 45, som handler via webshoppen.

Entrébilletter iøvrigt
Udover det begrænsede antal billige entrébilletter, der er nævnt i afsnittet ovenfor, råder ASC som udgangspunkt ikke over entrébilletter til de stadions, som vi besøger. På hjemmesiderne for vores modstanderklubber, vil oplysninger om billetsalg for gæstehold dog som oftest være tilgængelige.

I enkeltstående tilfælde – f.eks. til kampe, hvor der forventes udsolgt og hvor dette kan forudses i god tid inden kampen – vil vi forsøge at lave aftale med modstanderklubben om salg af entrébilletter via ASC. Ikke alle klubber er interesserede i dette, men i givet fald vil billetterne kun være til salg for medlemmer af ASC, og de nærmere præmisser for salget vil fremgå af annonceringen fra gang til gang.

Kun med bussen den ene vej
Skulle du kun have behov for at tage med ASC-bussen enten ud eller hjem, er dette muligt ved at sende en mail til Busudvalget på busudvalg@aabsupportclub.dk med besked om envejsturen.

Vær dog opmærksom på, at du vil skulle betale fuld pris for turen.

Gratis udebanetur for nye medlemmer
Alle nye medlemmer af AaB Support Club modtager ved indmeldelsen en velkomstpakke, der bl.a. indeholder tilbud om en gratis udebanetur (excl. entrébillet).

For at få din gratis bustur, skal du kontakte ASC-kontoret på tlf. 20-65 31 39 eller på administrator@aabsupportclub.dk senest 7 dage før kampdagen. Vær opmærksom på, at du ikke kan kontakte AaB Shoppen i denne forbindelse, men altså skal kontakte kontoret. Derudover skal vi gøre opmærksom på, at der er et begrænset antal gratis-billetter pr. tur, og tilmelding sker derfor efter først-til-mølle-princippet. For god ordens skyld skal vi endvidere oplyse, at såvel udeblivelse fra allerede tilmeldt gratis-tur som afbud senere end 7 dage inden turen, vil medføre tab af gratis-turen!

Har du ikke mulighed for at stå på bussen i Aalborg, kan du også på din gratis-tur blive samlet op. Se nærmere informationer under afsnittet "opsamling".

Hvis kampene i den halvsæson, hvor du har meldt dig ind, passer dig dårligt, eller du har meldt dig ind på et tidspunkt, hvor der ikke er ret mange af kampene tilbage, kan din gratis bustur overføres til den førstkommende halvsæson efter din indmeldelse. Alt det kræver er, at du kontakter os som nævnt ovenfor og giver besked om, at du gerne vil overføres.

Formålet med gratis-tur-ordningen er naturligvis at introducere nye medlemmer til vores udebaneture, men vi har tidligere oplevet en række eksempler, hvor både medlemmer med bopæl i Aalborg-området og bopæl langs bussens rute, har bedt om at få konverteret busturen til entrébilletter, idet disse medlemmer selv har villet køre til kampen. Dette strider imod selve formålet med ordningen, og kun medlemmer med en bopæl, der af gode grunde gør deltagelse på turen umulig - eksempelvis medlemmer i København og på Sjælland - vil kunne få konverteret gratis-turen til entrébillet. Som ved busturene, vil der også her være en begrænsning på antallet pr. kamp, hvorfor 7-dages-fristen og først-til-mølle-princippet også vil være gældende hér.

Medlemmerne af ASC København, d.v.s. medlemmer med bopæl indenfor postnummer 1000-3799, vil også kunne bruge sin gratis-tur til ASC Københavns udebaneture på Sjælland og på Fyn. Gratis-turene vil ikke kunne anvendes ved ASC Københavns udebaneture til kampe i Jylland - altså nøjagtig tilsvarende princip, som anvendes på turene fra Aalborg. Vær dog opmærksom på, at tilmeldingsfristen ved ASC Københavns udebaneture er 14 dage før kampdagen!

Kørestolsbrugere
Kørestolsbrugere er velkomne på ASC’s busture. Du bedes blot gøre særskilt opmærksom på, at du er kørestolsbruger, i bemærkningsfeltet i forbindelse med din tilmelding.

Tilmeldingsfrist
Grundet et godt samarbejde med vores busleverandør, har vi mulighed for at have en forholdsvis sen sidste tilmeldingsfrist. Vi vil dog alligevel henstille til, at du tilmelder dig turen så snart du beslutter dig for at deltage. Et højere tilmeldingsantal virker nemlig selvforstærkende og kan overbevise eventuelle tvivlere om, at de også skal deltage i turen. Det kan give flere deltagere til alles fornøjelse.

Sidste frist for tilmelding i forsalg er således som følger:
• Mandage kl. 20.00 ved onsdagskampe
• Tirsdage kl. 20.00 ved torsdagskampe
• Onsdage kl. 20.00 ved fredagskampe
• Torsdage kl. 20.00 ved lørdagskampe
• Torsdage kl. 20.00 ved søndagskampe
• Torsdage kl. 20.00 ved mandagskampe


Enkelte undtagelser kan forekomme. Sidste tilmeldingsfrist for en konkret tur vil altid kunne findes i annonceringen af turen på ASC-hjemmesiden.

Refundering af forsalgsbilletter
Hvis du efter udløbet af tilmeldingsfristen bliver syg eller på anden vis forhindret i at benytte din forsalgsbillet, kan vi desværre ikke refundere din billet.

Hvis vi derimod inden udløbet af tilmeldingsfristen modtager og bekræfter dit afbud via mail på adressen busudvalg@AaB-support-club.dk, kan du få dine penge retur - se også under "Aflysning".

Billetsalg - på dagen
Hvis der efter udløb af tilmeldingsfristen fortsat er ledige pladser i bussen, er det også muligt at købe billetten på kampdagen. Dog vil disse billetter være pålagt et gebyr på 50 kr. pr. billet i forhold til webshop-prisen.

Vær opmærksom på, at der altså kan være udsolgt, så du kommer til at gå forgæves. Vi anbefaler derfor kraftigt, at billetten købes i forsalg.

Afgang og hjemkomst
For alle ASC’s udebaneture gælder, at der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion, som er vores faste afgangssted.

Her er der masser af parkeringspladser, hvis du kommer i bil, ligesom der går bybusser både på Annebergvej og på Kastetvej. Endvidere ligger Aalborg Vestby-stationen forholdsvis tæt på afgangsstedet, hvis du kommer med tog.

Der afgår således ikke længere ASC-busser fra hverken Banegårdspladsen eller fra Honnørkajen, som tidligere har været anvendt som afgangssted.

hjemturene gør ASC-busserne dog holdt ved Banegårdspladsen, inden der fortsættes ud til Aalborg Stadion. Således kan du frit vælge, om du på hjemturen vil sættes af på Banegårdspladsen eller på Aalborg Stadion.

Opsamling
Har du ikke mulighed for at stå på bussen på Aalborg Stadion, er der mulighed for at blive samlet op ved enhver af de motorvejs til- og frakørsler, som vi passerer på vores rute.

Det koster ikke ekstra at blive samlet op undervejs på turen. På hjemturen kan du naturligvis blive sat af ved selvsamme motorvejs til-/frakørsel, eller for den sags skyld ved en helt anden motorvejs til-/frakørsel. Husk blot at minde rejselederne om dette undervejs.

Opsamling skal bestilles sammen med tilmeldingen til turen. Opsamlingen skal således lægges i din indkøbskurv i webshoppen sammen med din tilmelding til turen. I bemærkningsfeltet ved bekræftelsen af din ordre bedes du - udover dit ASC-medlemsnummer - anføre, præcis hvilken motorvejs til-/frakørsel, du ønsker at blive samlet op fra (både nummer og navn på til-/frakørslen). Vi vil efterfølgende skriftligt bekræfte aftalen om opsamling pr. mail.

Rejseledere
På alle vores ture stiller ASC med min. to rejseledere, som styrer turens gennemførelse. Rejselederne er frivillige hjælpere i ASC, som på dagen er iført ASC’s specielle rejseleder-t-shirts. Rejselederne, som ikke på turen må nyde øl og spiritus, står til rådighed for deltagerne og er med til at sikre, at turene afvikles under sikre og trygge forhold.

Check-in via ASC-medlemskort
For at sikre vores deltagere så god en oplevelse som muligt, arrangeres ASC’s udebaneture i samarbejde med AaB, modstander-klubben, politiet, kontrollørerne samt vores busselskab.

Dette samarbejde udmønter sig på flere forskellige måder – fra kvalitetskrav til de busser vi kører med, over aftaler om lettere tilgang til stadion-billetter, til eventuel politieskorte til og fra det stadion vi skal besøge.

Efter henvisning fra politiet, skal vi som rejse-arrangører indsamle ID på alle vores deltagere. Primært for præventivt at forebygge ballade, samt for brug ved eventuelle uheld. Oplysningerne skal således kun anvendes i tilfælde af ballade og/eller uheld.

Du skal derfor checke ind til ASC-bussen ved at aflevere gyldigt ASC-medlemskort til rejselederne. Medlemskortet bliver naturligvis afleveret tilbage til dig på vej hjem fra turen.

Er du nyt medlem, og har du endnu ikke modtaget dit ASC-medlemskort, så medbring i stedet for din kvittering for betalt medlemskab.

Undervejs på turen
Der vil i bussen være mulighed for at købe øl, sodavand, Smirnoff Ice/Bacardi Breezer/Cult Shaker og kildevand, samt chips, slik og chokolade, så det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer og chips/slik.

Undervejs på turen afholder vi som sædvanligt en lille ciffertips-konkurrence, hvor du kan tippe kampens resultat. Prisen er DKK 5,- pr. tips og alle pengene går i puljen. Herudover kan du også deltage i øvrige konkurrencer, f.eks. med at gætte dagens tilskuertal samt andre indslag, der varierer fra tur til tur.

Vi altid medbringer raflebægere, terninger, kortspil m.v.

Sandwich
Bemærk, at vi på grund af manglende interesse ikke længere sælger sandwich på vores ture. Husk derfor selv at medbringe mad, hvis du ønsker at spise på turen.

Betal med Mobile Pay i bussen
Udover kontanter er det også muligt at betale med Mobile Pay for drikkevarer m.v. i bussen.

Ordensregler i bussen
For at sikre alle deltagere en god oplevelse på ASC's udebaneture, gælder følgende ordensregler:

• Alle sidder ned på toilettet. Husk der kommer andre efter dig og det kan være du selv skal derned igen!
• Ingen blottede legemsdele i vinduerne eller andre steder
• Det er forbudt at banke på bussens ruder
• Det er forbudt at have ansigtsmaling på i bussen
• Forefindes der sikkerhedssele i bussen skal denne bruges. Ellers er det for egen regning
• Alle ASC-busser er røgfrie - til gengæld vil der blive indlagt et varierende antal rygepauser, afhængig af turens længde
• Besiddelse og indtagelse af euforiserende stoffer er ikke tilladt og medfører øjeblikkelig bortvisning
• Egne drikkevarer må ikke nydes i bussen. Pågriber vi dig i at nyde egne drikkevarer i bussen, bliver disse konfiskeret og vil først blive udleveret ved turens afslutning
• Salget i bussen starter, når vi kører ind på motorvejen
• Der sælges ikke øl og spiritus til personer under 16 år. Er rejselederne i tvivl om din alder, vil du blive bedt om at vise ID
• Synligt berusede personer, som kan være til gene for andre deltagere, risikerer at blive nægtet køb af øl/spiritus i bussen eller i værste fald at blive sat af bussen
• Uacceptabel opførsel i bussen og på rastepladser kan medføre, at du får en advarsel. Hjælper dette ikke, risikerer du at blive sat af på første rasteplads
• ALLE er medansvarlige for at holde orden i bussen, så ryd op efter dig selv og din sidemand - d.v.s. brug affaldsposerne - der er jo en grund til at de er der! Og aflever venligst de tomme flasker forrest i bussen


Ordensreglerne udleveres også i bussen på selve dagen, men allerede inden tilmelding bedes du sætte dig grundigt ind i reglerne.

Efter kampen
Bussen/busserne kører så vidt muligt retur mod Aalborg 15 min. efter slutfløjtet. Det er dit eget ansvar at komme med hjem, så hold dig til og lad være med at blive hængende unødigt på stadion eller andre steder. Bussen/busserne venter ikke!

Glemte sager
Glemte sager opbevares i op til 3 uger efter udebaneturen. Herefter foræres de glemte sager til velgørende formål.

Kontakt Busudvalget på busudvalg@aabsupportclub.dk, hvis du mener at have glemt noget i bussen.

Spørgsmål
Savner du svar på dit spørgsmål eller har du spørgsmål til ovennævnte, så undlad venligst at kontakte AaB Shoppen. Send i stedet for en mail til os på adressen busudvalg@aabsupportclub.dk.

Besvar