Rød Aalborg - ASC podcast

Her debatteres alt generelt om AaB Fodbold.
Besvar
AaB Support Club
AaB Support Club
Indlæg: 825
Tilmeldt: 7. jul 2005, 13:46

Rød Aalborg - ASC podcast

Indlæg af AaB Support Club » 5. jul 2019, 10:27

Rød Aalborg
Podcast fra AaB's officielle fanklub.
https://soundcloud.com/user-167484780

Pilotafsnit
Første udgave af AaB Support Clubs podcast om AaB og kun AaB.
Vi vender kampen mod Brøndby, ser tilbage på Allan Gaardes første fem år som sportsdirektør og sammenligner Kasper Risgård med mælk i køleskabet. Alt sammen på små 80 minutter.

I studiet: Emil Kjær Jørgensen og Oscar Landgrebe Jeppesen. Vært: Lasse Yde Hegnet.
https://soundcloud.com/user-167484780/r ... ilotafsnit

#2 Uforløst periode og betydningen af en fanklub
Første optagelse fra Aalborg byder på frustrationer over holdets spil og løsninger man ikke kan se. Derudover taler vi fanklubberne op og paneldeltagerne mindes smukke mål på Aalborg Stadion.

I studiet: Mads Aagaard, Christian Rothmann og Kresten Mosbæk Gravesen. Vært: Lasse Yde Hegnet
https://soundcloud.com/user-167484780/2 ... b-911-2018

#4 Optimisme i julegave
I denne udgave af Rød Aalborg tager panelet fat på Friis' forvandling af holdet, diskuterer om Okore overhovedet har en fremtid i klubben, og så bliver der forsøgt med en quiz!

I studiet: Kresten Mosbæk Gravesen og Emil Kjær Jørgensen. Vært: Lasse Yde Hegnet
https://soundcloud.com/user-167484780/4 ... -1812-2018

#5 Ole Søndergaard-special
I denne første særudgave af Rød Aalborg kigger vi tilbage på AaBs lange historie. Mere specifikt på 1950'erne og en lille, hårdt spillende half-back I Ole Søndergaard. Lasse har besøgt Ole, der spillede 199 kampe for AaB fra 1955-63, og taget en snak om AaB og fodbolden dengang, hvor AaB lå i 3. division og skulle tilbage på fode!

Gæst: Ole Søndergaard. Vært: Lasse Yde Hegnet
https://soundcloud.com/user-167484780/5 ... rd-special

#6 Status på transfervinduet
I sjette udsendelse af Rød Aalborg kigger panelet på hvorfor det er godt at der intet er sket i AaBs trasnfervindue, Mads kommer med sene transferønsker og vi åbner forårets store tema - har AaB en tilskuerkrise og hvordan løser man den?

I studiet: Mads Aagaard og Emil Kjær Jørgensen. Vært: Lasse Yde Hegnet
https://soundcloud.com/user-167484780/6 ... et-32-2019

#7 Den uhyggelige udsendelse
Denne er muligvis den mest uhyggelige udsendelse der bliver lavet af Rød Aalborg. Panelet ser spøgelset fra søndagens hjemmekamp mod Randers i øjnene og ser frem mod mandagens udekamp mod FC Midtjylland med en diskussion om hvorfor det egentlig er vi ikke kan lide de vestjyske ulve.

I studiet: Mads Aagaard og Christian Rothmann. Vært: Lasse Yde Hegnet
https://soundcloud.com/user-167484780/7 ... udsendelse

#8 Thomas Bælum-special: Om tilskuerkrise og strategi
AaBs administrerende direktør Thomas Bælum er på besøg i studiet og fortæller om hvordan han håber at løse tilskuerkrisen i Aalborg og fortæller om AaBs tre-årige strategi. Lasse bliver afsløret i ikke at være nok i Aalborg...

I studiet: Thomas Bælum. Vært: Lasse Yde Hegnet
https://soundcloud.com/user-167484780/8 ... um-special

#9 Hvor peger pilen hen efter den missede Top 6?
I denne udgave går der helikopterperspektiv i den da Lasse har besøg af journalist fra Tipsbladet, Thomas Pyndt, og chefredaktør på Mediano, Peter Brüchmann. De går igennem AaBs projekt, både sportsligt, kommercielt og mediemæssigt. For står det så skidt til som vi alle sammen tror efter den missede Top 6?

I studiet: Thomas Pyndt og Peter Brüchmann. Vært: Lasse Yde Hegnet
https://soundcloud.com/user-167484780/r ... -9-faerdig

#10 Status på kvalifikationsspillet
I denne udgave af Rød Aalborg prøver panelet at se bort fra Kvalifikationsspillets dårlige indtryk og bruger det meste af tiden på ar diskutere potentielle sommersalg, hvem der er anførerbindet værdig og om ideen med flere talenter og færre penge holder ved Limfjorden. Derudover beslutter Lasse sig for at Mads hedder Emil. Åbenbart...

I studiet: Emil Kjær Jørgensen og Mads Aagaard. Vært: Lasse Yde Hegnet
https://soundcloud.com/user-167484780/u ... 10-mixdown

#11 Kasper Risgård-special
En AaB-legende takker af. Kasper Risgård slog en smut forbi Rød Aalborg-studiet til en snak om en lang og flot karriere - særligt i den rød/hvide trøje. Her er en Risgård-special om kampen for at slå igennem, pirateri, mesterskaber, og om at miste sin plads.

Tak for oplevelserne Kasper!

I studiet: Kasper Risgård. Vært: Lasse Yde Hegnet
https://soundcloud.com/user-167484780/1 ... op-special

#12 Rasmus Würtz-special
En AaB-legende takker af. Rasmus Würtz slog en smut forbi Rød Aalborg-studiet til en snak om en lang og flot karriere - særligt i den rød/hvide trøje. Her er en Würtz-special om AaB gennem 17 år, hvordan FCK-føltes som udlandet, frygten for nedrykning, euforien over The Double i '14 og om at påtage sig ansvar som anfører. Og meget mere!

Tak for oplevelserne Rasmus!

I studiet: Rasmus Würtz. Vært: Lasse Yde Hegnet
https://soundcloud.com/user-167484780/1 ... tz-special

#13 Evaluering af sæsonen 2018 - 2019
Er der overhovedet noget positivt at sige om den netop overståede sæson? Hvad skal der ske frem mod næste sæson? Skulle AaB have snuppet Opondo før OB? Panelet prøver at svare - Mads mindes en kamp mod FC Midtjylland og Lasse har leget scout på Transfermarkt.
Og hvad har kinderæg med noget at gøre?

I studiet: Mads Aagaard. Vært: Lasse Yde Hegnet
https://soundcloud.com/user-167484780/1 ... en-2018-19

#14 Jesper Grønkjær-special
Denne sommer-special udkommer præcis 24 år efter at Jesper Grønkjær fik debut for AaB. Vi benytter lejligheden til, sammen med Jesper, at se tilbage på hans karriere med rød/hvid stribede briller. Jesper fortæller bl.a. om hvorfor jobbeskrivelsen som hans agent mere lød som "telefonsvarer" end "agent", om indtrykket AaB-tilhængerne gjorde på ham under Champions League-kampagnen i 1995 og hvorfor AaB for ham er mere mennesker end klublogoet. Derudover kommer snakken også ind på hvilket mentalt fokus der hjalp Jesper gennem karrierens svære perioder.

I studiet: Jesper Grønkjær. Vært: Lasse Yde Hegnet.
https://soundcloud.com/user-167484780/1 ... er-special

#15 Transfer og rekruttering m. Allan Gaarde
Allan Gaarde har svunget forbi studiet i Vestbyen til en snak om det nuværende transfervindue og AaBs generelle rekruttering.
Undervejs afsløres hvordan det at være nordjysk er en nationalitet i sig selv og hvordan god forberedelse på en transfer ikke altid er lig med en god transfer.

I studiet: Allan Gaarde. Vært: Lasse Yde Hegnet
https://soundcloud.com/user-167484780/1 ... lan-gaarde

#16 Spillerinterview: Anders Bertælsen
Rød Aalborg har haft besøg af en af de mange ungdomsspillere der denne sommer er rykket permanent i Superliga-truppen - Anders Bærtelsen. På en lille halv time, lærer vi 'AB' bedre at kende og hører ham fortælle om egne styrker, hvornår man får en agent og vejen fra ungdomsspiller til Superliga-spiller.

I studiet: Anders Bærtelsen. Vært: Lasse Yde Hegnet.
https://soundcloud.com/user-167484780/1 ... bertaelsen

# 17 Paneldebat om sæsonstart 2019-20
Sæsonen 2019-20s første paneldebat har mange ting på programmet. Der jubles over at AaB ikke længere har slovakker og at Lucas stadig er i klubben. Van Weert får ansvaret får de hidtil fire vundne point på godt og ondt, og panelet diskuterer om man bliver en dårligere fodboldspiller af at gå til bowling. Og så har Mads fødselsdag!

I studiet: Mads Aagaard og Emil Kjær Jørgensen. Vært: Lasse Yde Hegnet
https://soundcloud.com/user-167484780/1 ... rt-2019-20

# 18 Poul Erik Andreasen-special
Det er slut. Fodboldprofessoren takker af efter mere end sammenlagt 30 år i AaBs tjeneste.
I den anledning rundede Poul Erik Andreasen Rød Aalborg-studiet til en snak om 4. pladsen i '76, dårlige knæ, naivitet, mesterskabet i '95 og hvorfor elefanter ikke skal lære at klatre i træer.

I studiet: Poul Erik Andreasen. Vært: Lasse Yde Hegnet
https://soundcloud.com/user-167484780/1 ... en-special

#19 Spillerinterview: Patrick Olsen
AaB fik i sommeren 2019 en ægte fodboldnomade til klubben. Patrick Olsen runder studiet i Vestbyen til en snak om karrierens kontraster, den gode relation til Lucas Andersen og rister Lasse for ikke have forberedt den lovede quiz.

I studiet: Patrick Olsen. Vært: Lasse Yde Henet
https://soundcloud.com/user-167484780/1 ... rick-olsen

#20 Mesterskab 1999-special
Der var en gang... en nordjysk klub der rakte ud efter tronen i dansk fodbold. Vejen gik over nordisk inspiration blandet med rødt/hvidt AaB-blod og kulminerede en sommerdag i 1999.
Dette er historien om starten på den nordiske trend i dansk fodbold. Om et hold der næsten aldrig tabte. Om ikoner og barndomsidoler. Om nedturen der startede i Kiev. Det er historien om et mesterskab.

Fortalt af en norsk midtbanekonge. Af verdens gladeste angriber. Af en spiller der kun kom ud af midtercirklen for at sparke frispark. Af verdens luneste sportsdirektør. Og af en benovet supporter.

Bag mikrofonerne: Ståle Solbakken, Søren Frederiksen (d. 1), Henrik "Mini" Rasmussen og Lynge Jakobsen. Vært: Lasse Yde Hegnet
https://soundcloud.com/user-167484780/2 ... 99-special

#21 Paneldebat: Sejr over FCK og fodboldfeber i Aalborg
Aalborg har fået fodboldfeber og det koger næsten over i studiet af ren begejstring over fodboldglædens tilbagekomst. Der er rosende ord til alt og alle (selv Allan Gaarde for sommerens spillen Football Manager). Men ikke alt er så godt at det ikke er skidt for noget, og Mads får holdt fast i den nordjyske utilfredshed helt til sidst!!

I studiet: Emil Kjær Jørgensen og Mads Aagaard. Vært: Lasse Yde Hegnet
https://soundcloud.com/user-167484780/2 ... -i-aalborg
En stærkere fanklub - et stærkere AaB!

Lyfe
Ynglinge
Ynglinge
Indlæg: 79
Tilmeldt: 6. aug 2013, 14:25

Re: Rød Aalborg - ASC podcast

Indlæg af Lyfe » 17. jul 2019, 17:57

Kan man kontakte dem bag podcasten med spørgsmål?

A_Strandfelt
Allstar
Allstar
Indlæg: 1904
Tilmeldt: 15. apr 2006, 23:00

Re: Rød Aalborg - ASC podcast

Indlæg af A_Strandfelt » 19. jul 2019, 18:31

Lyfe skrev:
17. jul 2019, 17:57
Kan man kontakte dem bag podcasten med spørgsmål?
Du kan finde værten Lasse Yde Hegnet på Twitter. :)

2009aLYH
Lilleput
Lilleput
Indlæg: 13
Tilmeldt: 11. maj 2014, 10:58
Favoritspiller: Jens Jessen

Re: Rød Aalborg - ASC podcast

Indlæg af 2009aLYH » 28. jul 2019, 09:42

Lyfe skrev:
17. jul 2019, 17:57
Kan man kontakte dem bag podcasten med spørgsmål?
Eller smide en mail på lasse.hegnet@outlook.com

aaballday
1. div
1. div
Indlæg: 358
Tilmeldt: 19. jul 2016, 19:35

Re: Rød Aalborg - ASC podcast

Indlæg af aaballday » 27. aug 2019, 09:42

Fantastisk højt niveau i de seneste podcasts. Både Grønkjær og Olsen var toppen, og nu også en om mesterskabet i 1999, som indtil videre lyder meget lovende!!!

aaballday
1. div
1. div
Indlæg: 358
Tilmeldt: 19. jul 2016, 19:35

Re: Rød Aalborg - ASC podcast

Indlæg af aaballday » 27. aug 2019, 09:42

aaballday skrev:
27. aug 2019, 09:42
Fantastisk højt niveau i de seneste podcasts. Både Grønkjær og Olsen var toppen, og nu også en om mesterskabet i 1999, som indtil videre lyder meget lovende!!!
Og så glemte jeg helt den om Poul Erik Andreasen.

AaB Support Club
AaB Support Club
Indlæg: 825
Tilmeldt: 7. jul 2005, 13:46

Re: Rød Aalborg - ASC podcast

Indlæg af AaB Support Club » 12. sep 2019, 09:25

Listen er nu opdateret med seneste podcast. Lyt med og giv endelig feedback :aabfan:
En stærkere fanklub - et stærkere AaB!

Brugeravatar
Lindmark
Allstar
Allstar
Indlæg: 1680
Tilmeldt: 15. jul 2005, 09:03
Favoritspiller: Mattias Lindström
Geografisk sted: 80% Nordjylland / 20% RoW

Re: Rød Aalborg - ASC podcast

Indlæg af Lindmark » 27. okt 2019, 10:20

Godt interview med Gaarde - og i det hele taget højt niveau! Keep it up :aabfan:
Lindmark / Vendelbokartellet

Besvar