Tag med Vesttribunen til Brugge!

Her kan AaB-fans annoncere initiativer eller nyheder fra deres lokalafdelinger og evt. hjemmesider. Informationer om arrangementer i forbindelse med AaBs kampe på TV eller Live. Herunder kan der også annonceres efter kørselspartnere til kampene.
Besvar
Brugeravatar
Bech
Superliga
Superliga
Indlæg: 651
Tilmeldt: 17. sep 2006, 20:49
Favoritspiller: Mogens Komforbi
Geografisk sted: Vejgaard
Kontakt:

Tag med Vesttribunen til Brugge!

Indlæg af Bech » 18. dec 2014, 14:19

Skal du købe julegave til dig selv? Så er her et kanon tilbud, på turen til Brügge!

Med de tilkendegivelser vi har fået, tror vi på et stort antal tilmeldinger. Vi vil gøre vores ypperste for, at skaffe plads til alle. Har du allerede besluttet dig for at tage med, så skriv en privatbesked til Vesttribunen, hvor du vil få informationer om betaling. Vi vil dog understrege der på denne tur er forhåndsbetaling, da vi skal kunne betale for de busser vi bestiller. Derfor er der ingen fortrydelsesret. Skulle man komme i den situation, at man har bestilt turen og man alligevel ikke kan komme med, er man velkommen til at forsøge at sælge den til en kammerat. Vi skal dog have besked herom, da vi noterer navnene på de som skal med.

Europatur er altid en oplevelse. En oplevelse vi gerne vil dele med både de der har været afsted før og de som skal med for første gang. Vi har skruet prisen i bund og tilbyder busturen til kun 600 kr.! Der vil sandsynligvis komme info om billetkøb op på AaB’s hjemmeside, og som før nævnt, så er man først tilmeldt, når vi har modtaget betalingen.

Der vil være afgang fra Aalborg Stadion onsdag d. 25 kl. 21:00 og vi forventer at være i Brügge torsdag formiddag/middag. Når vi nærmer os, vil vi melde ud om fælles opvarmning. Umiddelbart efter slutfløjtet, vil turen gå hjem af. Forventet hjemkomst vil være fredag middag, alt efter hvornår kamptidspunktet fastsættes til.

Vi skal hjælpe AaB videre i Europa, så vi får brug for alle mand på den første udebanetur i 2015!
Til 600 DKK er man jo skør hvis man bliver hjemme og ser kampen i fjernsynet eller på et dårligt stream, med debatsiden kørende på sin bærbar.
Vi er allerede godt på vej til at have fyldt den første bus. Så jeg kan kun anbefale folk til at være hurtigt ude.

https://www.facebook.com/Vesttribunen" onclick="window.open(this.href);return false;

Brugeravatar
Kunji
Allstar
Allstar
Indlæg: 3919
Tilmeldt: 7. nov 2005, 17:05
Geografisk sted: Hjørring

Re: Tag med Vesttribunen til Brugge!

Indlæg af Kunji » 18. dec 2014, 21:26

Fremragende pris! Godt arbejde!

Jeg skal vist på min første tur med Vesttribunen.

Besvar