ASC away: Århus 18/03

Her kan AaB-fans annoncere initiativer eller nyheder fra deres lokalafdelinger og evt. hjemmesider. Informationer om arrangementer i forbindelse med AaBs kampe på TV eller Live. Herunder kan der også annonceres efter kørselspartnere til kampene.
Besvar
AaB Support Club
AaB Support Club
Indlæg: 826
Tilmeldt: 7. jul 2005, 13:46

ASC away: Århus 18/03

Indlæg af AaB Support Club » 7. mar 2018, 12:09

Hej alle,

Som de fleste af jer nok er klar over, så står vi lige nu med to kampe tilbage, inden grundspillet er færdig. Den ene er hjemme på søndag mod Randers, mens den sidste bliver spillet i Århus søndagen efter, den 18. marts.
Vi er i den heldige situation at vi heldigvis selv kan afgøre om vi skal spille med i den sjove ende i år, men tidligere erfaringer har vist at de to jyske opgør på ingen måde er nogen walk-over. AaB har derfor brug for al den støtte de kan få, og det gælder såvel på hjemme- som på udebane.

Som til alle andre kampe i Superligaen, så arrangerer vi fælles transport til kampen ude mod ÅGF.
For bare 100 kr. kan du komme tur/retur, og vi har naturligvis både opsamling og afsætning langs motorvejen.
Du kan læse meget mere, samt købe din tur, herinde:
https://aabsupportclub.dk/?product_cat=busture

Husk også at AaB har lavet en aftale med ÅGF om at sælge billettter til kun 50 kr., så når vores portion af billige billetter er udsolgt, kan du stadig købe billige billetter til kampen. Det skal så bare foregå via klubbens billetsalg:
https://aabsport.dk/nyheder/2018/marts/ ... l-agf-AaB/


Hvis du endnu ikke selv har været med os på udebaneture, eller hvis du kender nogen du mener burde tage med, så husk at vi for nylig har lavet en kampagne på vores medlemskaber, der gør det endnu mere attraktivt at melde sig ind i den officielle fanklub:
https://aabsupportclub.dk/?p=3438

I får naturligvis fortsat alle de andre fordele, som andre medlemmer gør.

Sammen om top-6! :thumbsup:
En stærkere fanklub - et stærkere AaB!

Besvar