Åbent debatmøde i Vesttribunen

Her kan AaB-fans annoncere initiativer eller nyheder fra deres lokalafdelinger og evt. hjemmesider. Informationer om arrangementer i forbindelse med AaBs kampe på TV eller Live. Herunder kan der også annonceres efter kørselspartnere til kampene.
Besvar
Brugeravatar
Vesttribunen
Miniput
Miniput
Indlæg: 2
Tilmeldt: 22. mar 2018, 10:47

Åbent debatmøde i Vesttribunen

Indlæg af Vesttribunen » 22. mar 2018, 10:51

Vesttribunen afholder åbent debatmøde for alle AaB-fans og tilhængere der har klubben og tribunen i hjertet!

Mødets formål er, at bringe den "almindelige" fan tættere på arbejdet bag kulissen, og at få engageret endnu flere folk i det stærke fællesskab der er, at finde i fanscenen i Aalborg.

Det vil vi gøre igennem præsentation af Vesttribunen, og underliggende grupper, samt debat omkring stemning, fan-til-klub relationer og hvad folk ellers har på hjerte. Så har du en mening omkring det fanarbejde der bliver gjort, eller forslag til forbedringer eller nye tiltag, så er det her du kan komme af med dem.

Alle er velkomne! Man behøver ikke at kende en hel masse, eller allerede være engageret i fanscenen for at deltage. Meningen er, at inkludere endnu flere mennesker under Vesttribunens fane, så vi sammen kan skabe en stærkere fankultur i Aalborg.

Den endelig dagsorden vil blive postet her indenfor et par dage, men du kan allerede nu se frem til: præsentation af SLO-arbejdet ved SLO Simon Vangsgaard, præsentation af Vesttribunen, Auxilia og flere grupperinger, debat om stemningen, debat om klubbens relation til os fans, udarbejdelse af Vesttribunens sociale engagement udenfor tribunen, og meget mere.

Lokationen for mødet afhænger af tilslutning, men det bliver i 9000-området.

Vel mødt, Aalborg!

https://www.facebook.com/events/929642593827552/

Gamen

Re: Åbent debatmøde i Vesttribunen

Indlæg af Gamen » 22. mar 2018, 17:05

Burde det her ikke blive løftet ind i hovedforummet, evt. under bekendtgørelser, hvor der er væsentlig flere der ser det? Junta?

Sanchez94
Superliga
Superliga
Indlæg: 674
Tilmeldt: 20. apr 2015, 16:02
Geografisk sted: Aalborg

Re: Åbent debatmøde i Vesttribunen

Indlæg af Sanchez94 » 18. apr 2018, 08:57

Et rigtig fint debatmøde, hvor der var flere forskellige input!
Stor ros til aktørerne bag vesttribunen for at afholde det!

Besvar