ASC-KBH: HB Køge-AaB - 50 kr!

Her kan du følge med i ASC Københavns aktiviteter, rise og rose ASC København samt dele sjove eller gode historier fra Amager Pub eller stadion.
Besvar
ASCKBH
ASC Kbh.
ASC Kbh.
Indlæg: 206
Tilmeldt: 10. mar 2008, 15:29

ASC-KBH: HB Køge-AaB - 50 kr!

Indlæg af ASCKBH » 6. sep 2013, 14:05

ASC København tilbyder bustur til AaB’s pokalkamp i Herfølge mod HB Køge tirsdag den 24. september. Vi håber at gentage succesen fra sæsonens første tur, der endte med en propfyldt bus. Prisen er derfor igen presset helt i bund og turen koster kun 50 kr.!

Afgang/hjemkomst
Bussen afgår fra DGI Byen ved Københavns Hovedbanegård kl. 18:15 og vil være i Herfølge en lille times tid før kampstart kl. 20:00.
Bussen kører fra Herfølge umiddelbart efter kampen og er tilbage i København ca. kl. 22:45.

Priser og tilmelding
Prisen for turen er kun 50 kr. og tilmelding foregår via webshoppen: http://www.a-s-c.dk/shop/514-pokal-kbh-koge" onclick="window.open(this.href);return false;
HUSK at skrive dit medlemsnummer i bemærkningsfeltet!

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er søndag d. 22/9 kl. 20:00.

Gratistur
Alle nye medlemmer af AaB Support Club modtager ved indmeldelsen et tilbud om en gratis udebanetur. Der er mulighed for at benytte dette tilbud på HB Køge-turen. For at få din gratistur skal du sende en mail til administrator@AaB-support-club.dk med dit medlemsnummer eller din ordrebekræftelse på indmeldelsen.

Øvrige oplysninger
Udebaneturen er "kun" åben for medlemmer af AaB Support Club. Det er muligt at melde sig ind i ASC via webshoppen samtidig med tilmeldingen til turen.

Det er naturligvis muligt at købe drikkevarer og snacks i bussen til billige priser, hvorfor det ikke er tilladt at medbringe dette selv.

Undervejs på turen afholdes som sædvanligt en ciffertips-konkurrence, hvor du kan tippe kampens resultat og tilskuertal.

På ASC-KBH’s ture gælder ASC’s vanlige retningslinjer: viewtopic.php?f=1&t=13593" onclick="window.open(this.href);return false;.

Har du spørgsmål om turen, bør disse rettes til ASC KBH’s bestyrelse på asckbh@AaB-support-club.dk, ligesom vi vil forsøge at svare på eventuelle spørgsmål på vores facebook-side, http://www.facebook.com/asckbh" onclick="window.open(this.href);return false;.
Følg ASC København på Facebook: www.facebook.com/asckbh.
Vær opmærksom på, at ASC København ikke svarer på eventuelle spørgsmål her i tråden. Send i stedet en mail til asckbh@aabsupportclub.dk.

Besvar