ASC-KBH: Generalforsamling 2015 - referat

Her kan du følge med i ASC Københavns aktiviteter, rise og rose ASC København samt dele sjove eller gode historier fra Amager Pub eller stadion.
Besvar
ASCKBH
ASC Kbh.
ASC Kbh.
Indlæg: 212
Tilmeldt: 10. mar 2008, 15:29

ASC-KBH: Generalforsamling 2015 - referat

Indlæg af ASCKBH » 28. dec 2014, 23:06

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i AaB Support Club København, der afholdes den 13. januar kl. 19.00 på Den Glade Gris, Lille Kannikestræde 3, 1170 København K.

Dagsordenen er som følger:

1. Valg af dirigent
2. Valg af referent og stemmetællere
3. Godkendelse af beretning for det forløbne år
4. Godkendelse af årsrapport for det forløbne år, samt orientering om budget for det kommende år
5. Indkomne forslag
6. Valg af formand (lige år)
7. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer (lige år)
8. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer (ulige år)
9. Valg af 1 suppleant
10. Eventuelt

Har du forslag til den kommende bestyrelse kan disse sendes på mail til asckbh@AaB-support-club.dk eller til ASC Københavns facebookside http://www.facebook.com/asckbh" onclick="window.open(this.href);return false;

Mvh
Bestyrelsen,
ASC København

ASCKBH
ASC Kbh.
ASC Kbh.
Indlæg: 212
Tilmeldt: 10. mar 2008, 15:29

Re: ASC-KBH: Generalforsamling 2015

Indlæg af ASCKBH » 23. jan 2015, 19:20

Generalforsamling i ASC København, den 13. januar 2014, Den Glade Gris, Lille Kannikestræde 3, 1170 Kbh. K

1. Valg af dirigent
Kenneth Mortensen blev valgt uden modkandidater.

2. Valg af referent og stemmetællere
Anette Pedersen blev valgt som referent.
Rikke Sørensen blev valgt som stemmetæller.

3. Godkendelse af beretning for det forløbne år
Formand Tobias Bendsen aflagde beretning:

Sikke et år. Med 7 busture, 6 kampe på Sjælland, en pokalfinale, nyt stamsted og ikke mindst The Double har 2014 været det mest begivenhedsrige år i ASC Københavns snart 18-årige historie.

Forår
Foråret blev indledt med en dramatisk kamp på Brøndby Stadion, hvilket 14 dage senere blev fulgt op af en fremragende bustur til Århus. Ca. 20 mand var afsted for at overvære 5-2-afklapsningen af de senere nedrykkere.

Med en god start lå AaB således godt til i Superligaens topkamp, og derfor blev der i samarbejde med hovedforeningen gravet dybt i foreningskassen og frigjort ressourcer til at sende 35 mand fra København til topkamp i Herning for bare 50 kr. pr. person. Endnu en forrygende tur, der kastede en førsteplads af sig.

Knap en måned senere gik turen så til Odense på endnu en fabelagtig udebanetur. Tre flotte scoringer og Würtz’ gyldne hånd sikrede endnu 3 point og banede vejen for en nervepirrende slutspurt.

På blot otte dage skulle AaB’s fodboldskæbne besegles med hele tre kampe på Sjælland.

Første stik blev taget på Farum Park med en overbevisende 4-2-sejr, og fire dage senere kunne ASC København sende en stopfyldt bus til Slagelse – vel vidende at AaB denne dag kunne hjemtage historiens fjerde mesterskab.

Kampen var ikke noget særligt at skrive hjem om, men da Glen og Co. ikke kunne stå for presset i Herning, kunne den helt store guldfest bryde løs – også i bussen på vejen hjem, hvor guldet blev fejret med fri bar.

Endnu et kapitel til historiebøgerne skulle skrives fire dage senere, da tusindvis af AaB’ere invaderede Parken. Inden finalekampen var ASC København vært for et storslået og aldeles velbesøgt opvarmningsarrangement på Østerbro Stadion.

Udover fadøl, grillpølser og lotteri, inkluderede pokalfesten besøg af koryfæerne Børge Bach, Lynge Jakobsen, Ib Simonsen, Torben Boye og Thomas Enevoldsen, der alle gav interviews fra scenen. Desuden lagde de nordjyske rappere Zjakalen og Jonny Hefty vejen forbi til en optræden, inden hjemtagelsen af The Double blev en realitet.

Alt i alt et fremragende forår, der endte i den helt store guldfest.

Knap var champagnepropperne dog sprunget før ASC København modtog en umådelig trist nyhed. Birgitte Jørgensen, der været en aktiv del af ASC København i hele foreningens levetid, afgik ved døden i en alder af 47 år. Æret være Birgittes minde.

Efterår
Efteråret har først og fremmest kastet et nyt stamsted af sig. Alle AaB-fans, uanset medlemsskab i foreningen, kan fremover overvære AaB's kampe med ligesindede på Den Glade Gris i indre by.

Udover at vise samtlige AaB’s kampe på storskærm, tilbyder sportsbaren på kampdage 1/2-pris i baren. Desuden gives en gratis øl til alle i AaB-udsmykning, når AaB scorer sit første mål.

"Grisen" har indtil videre været aldeles velbesøgt, og specielt i forbindelse med de europæiske kampe har fremmødet været fremragende. Vi håber at se mange flere AaB'ere på baren i 2015.

Efteråret har derudover budt på en udebanetur til Slagelse, ligesom vi har besøgt Odense Stadion to gange. Vi har desværre ikke helt kunne fastholde den flotte deltagertilslutning fra foråret, men det er nok, hvad man bør forvente ovenpå så hektisk et program.

Jeg vil gerne på foreningens vegne takke alle, der har deltaget i en eller flere af de førnævnte arrangementer. Vi glæder os til at følge op på et uforglemmeligt år, når fodboldsæsonen igen skydes i gang i 2015.

Tobias Bendsen
Formand
ASC København


Beretningen blev godkendt.

4. Godkendelse af årsrapport for det forløbne år, samt orientering om budget for det kommende år
Sebastian Bendsen fremlagde regnskabet for 2014, der, trods store udgifter til busture, fremviste et overskud på DKK 9.273,-, hvilket hovedsageligt tilskrives indtægter fra pokalfinale-arrangementet.
Samtidig orienterede bestyrelsen om budgettet for 2015, hvor der budgetteres med et som vanligt mindre underskud.

Årsrapporten og budgettet blev godkendt.

5. Indkomne forslag
Bestyrelsen havde ikke modtaget nogle indkomne forslag.

6. Valg af formand (lige år)
Foretages ikke i 2015.

7. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer (lige år)
Foretages ikke i 2015.

8. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer (ulige år)
Hans Baggesgaard og Sebastian Bendsen ønskede begge at genopstille til bestyrelsen. Også Emil Mobeck ønskede at stille op. De blev alle valgt uden modkandidater.

9. Valg af 1 suppleant
Kenneth Mortensen ønskede at opstille som suppleant og blev valgt uden modkandidater.

10. Eventuelt
Tak for i dag og på gensyn.
Følg ASC København på Facebook: www.facebook.com/asckbh.
Vær opmærksom på, at ASC København ikke svarer på eventuelle spørgsmål her i tråden. Send i stedet en mail til asckbh@aabsupportclub.dk.

Besvar