Tag med ASC København til AaB-FCN for 50 kr.

Her kan du følge med i ASC Københavns aktiviteter, rise og rose ASC København samt dele sjove eller gode historier fra Amager Pub eller stadion.
Besvar
ASCKBH
ASC Kbh.
ASC Kbh.
Indlæg: 212
Tilmeldt: 10. mar 2008, 15:29

Tag med ASC København til AaB-FCN for 50 kr.

Indlæg af ASCKBH » 23. apr 2015, 15:47

Søndag den 7. juni inviterer ASC København på bustur fra København til Aalborg for at overvære sæsonens sidste kamp mod FC Nordsjælland og for tage afsked med træneren bag The Double.

Turen koster kun 50 kr. inkl. transport, morgenbrød og entrébillet til kampen. De resterende udgifter dækkes af en donation på 10.000 kr. fra Rode-Prisen, som i år blev tildelt de danske Superliga-fans.

Praktiske informationer
Bussen afgår fra DGI Byen ved Københavns Hovedbanegård kl. 9:30 og vil være i Aalborg ca. en time før kampstart kl. 16:00. Bussen kører fra Nordjyske Arena efter kampen og er tilbage i København ca. kl. 23:30.

Din billet til stadion vil blive udleveret i bussen, hvor der undervejs vil der blive serveret gratis morgenbrød, ligesom der afholdes ciffertipskonkurrence og lotteri med eksklusive præmier.

Det er muligt kun at købe en envejsbillet, ligesom det er muligt at hoppe på/af bussen ved samtlige motorvejsafkørsler på ruten.

Tilmeld dig allerede nu, så du er sikker på at få en plads i bussen. Tilmeldingen foregår via følgende link: http://a-s-c.dk/shop/709-asc-kbh-fcn
Følg ASC København på Facebook: www.facebook.com/asckbh.
Vær opmærksom på, at ASC København ikke svarer på eventuelle spørgsmål her i tråden. Send i stedet en mail til asckbh@aabsupportclub.dk.

Besvar