Randers FC - AaB på Den Glade Gris

Her kan du følge med i ASC Københavns aktiviteter, rise og rose ASC København samt dele sjove eller gode historier fra Amager Pub eller stadion.
Besvar
ASCKBH
ASC Kbh.
ASC Kbh.
Indlæg: 212
Tilmeldt: 10. mar 2008, 15:29

Randers FC - AaB på Den Glade Gris

Indlæg af ASCKBH » 15. okt 2017, 21:53

Resultatmæssigt er vi tilbage på sporret igen efter søndagens dyst mod FC Helsingør som gav de forventede tre point. I næste runde gæster AaB realityshowet i Randers, hvor AaB skal afgive hele nordjyllands stemme i nedrykningsræset. AaBs og Nordjyllands stemme skal selvfølgelig gå til de Mokai-drikkende legionærer i Randers og deres chef for gak-og-løjer Michael Gravgaard. Der er i øvrigt gode udsigter for vores angriberes førlighed da Mads Agesens scooter er brudt sammen så Pohl og Co. kan trygt boltre sig uden risiko for at blive mejet ned bagfra. Som altid vises kampen på Den Glade Gris, men bemærk at vi denne gang er i den tilstødende Surf Bar, som ligger i den modsatte side af Den Glade Gris's gårdhave og har egen indgang ud til Lille Kannikestræde.

Tid: Mandag d. 23 Oktober kl. 19.00
Sted: Den Galde Gris, Lille Kannikestræde 3, 1170 København
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1875421616105590

Kbh. i adressen
AaB i hjertet
Følg ASC København på Facebook: www.facebook.com/asckbh.
Vær opmærksom på, at ASC København ikke svarer på eventuelle spørgsmål her i tråden. Send i stedet en mail til asckbh@aabsupportclub.dk.

Besvar