Helsingør away med ASC København

Her kan du følge med i ASC Københavns aktiviteter, rise og rose ASC København samt dele sjove eller gode historier fra Amager Pub eller stadion.
Besvar
ASCKBH
ASC Kbh.
ASC Kbh.
Indlæg: 212
Tilmeldt: 10. mar 2008, 15:29

Helsingør away med ASC København

Indlæg af ASCKBH » 19. nov 2017, 23:10

Synes du også, at der mangler variation i away-destinationerne her på Sjælland? Så fortvivl ej - i år har du muligheden for en ny away-oplevelse i Helsingør og hvem ved hvornår du får chancen igen? Sidst AaB spillede i Helsingør er 22 år siden i pokalen, hvor AaB vandt 5-0. Lad os gøre alt for, at det bliver lige så festligt igen her 22 år efter.

ASC København arrangerer fælles togtransport fra København H til Helsingør efterfulgt af en frisk gåtur fra Helsingør station til stadion. Afgang fra København H er kl. 14:12 d. 25 November og ASC byder på gratis øl under togturen.

Bestyrelsen har deruover en overraskelse oppe i ærmet som vi vil fortælle nærmere om i dagene op til turen.

PS! Togbiletter er for egen regning og da Helsingør Stadion ikke har ændret sig meget siden 1995 opfordrer vi til at huske varmt og vandtæt tøtj i tilfælde af regnvejr.
PPS! Hvis der er frost i banen kan kampen blive flyttet til Farum.

Hold dig opdateret på Facebook eventet for turen: https://www.facebook.com/events/671933776486012/

København i adressen
AaB i hjertet
Følg ASC København på Facebook: www.facebook.com/asckbh.
Vær opmærksom på, at ASC København ikke svarer på eventuelle spørgsmål her i tråden. Send i stedet en mail til asckbh@aabsupportclub.dk.

Besvar