Farum away (ASC København)

Her kan du følge med i ASC Københavns aktiviteter, rise og rose ASC København samt dele sjove eller gode historier fra Amager Pub eller stadion.
Besvar
ASCKBH
ASC Kbh.
ASC Kbh.
Indlæg: 212
Tilmeldt: 10. mar 2008, 15:29

Farum away (ASC København)

Indlæg af ASCKBH » 3. apr 2018, 14:43

Billede

Mesterskabsspillet er en gave for alle os AaB'ere øst for Storebælt. Vi får hele tre aways i Storkøbenhavn i dette forår, hvor vi ligger ud med en tur til Farum på Fredag. ASC København arrangerer fælles togtransport for alle deres har lyst med afgang kl. 17:13 fra København H med S-togs linje A. Vel ankomet til Farum vil der være tid til, at proviantere for dem der kommer direkte fra arbejde inden en rask gåtur mod danmarks koldeste stadion.

I Farum og omegn drikker de mest dyre vine, hvad enten man selv betaler eller kan få kommunen til at betale både sin vin og sit Superligahold. I ASC Kbh. synes vi, at rødvin hører sig til andre steder end til Superligafodbold og derfor byder vi på en Rød Aalborg til alle AaB fans der følges med os i toget.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/205254953573567/

Kbh. i addresen
AaB i hjertet
Følg ASC København på Facebook: www.facebook.com/asckbh.
Vær opmærksom på, at ASC København ikke svarer på eventuelle spørgsmål her i tråden. Send i stedet en mail til asckbh@aabsupportclub.dk.

Besvar