AaB - AC Horsens på Den Glade Gris

Her kan du følge med i ASC Københavns aktiviteter, rise og rose ASC København samt dele sjove eller gode historier fra Amager Pub eller stadion.
Besvar
ASCKBH
ASC Kbh.
ASC Kbh.
Indlæg: 212
Tilmeldt: 10. mar 2008, 15:29

AaB - AC Horsens på Den Glade Gris

Indlæg af ASCKBH » 14. apr 2018, 14:24

Billede

I medgang og modgang: Det er forskellen på at være fan af en klub eller holde med et af de mange FC dit-og-dat hold der er dukket op herhjemme. Sportsligt er det trels at være AaB'er for tiden, men det vender som det er gjort så mange gange før. Når det vender bliver vores guldfest så meget federe end hvad den nogensinde vil blive for de forkælede tilhængerne af rigmandsholdene fordi vi har været med hele vejen og set lokale nordjyske knejter gro.

Vores klub har overvundet mange kriser og kommet stærkt igen. Senest da vi var tæt på at rykke ned i 2011 og tre år efter spillede de andre ud på røv og albuer af samtlige hjemlige turneringer eller da klubben tog sit første guld i 1995 blot 1½ år efter klubben var milimeter fra at gå konkurs og blev reddet kort før jul i 1993.

Der er derfor stadig alt mulig grund til at følge AaB resten af kampene selvom vi ikke kan nå andre resultater end måske at ødelægge et mesterskab for BIF eller FCM. Det vi så mod Fredericia var forhåbentlig lavpunktet i den her nedtur og nu gælder det om at ligge første grundsten til det hold der skal sikre næste triumf.

Kbh. i addressen
AaB i hjertet
Følg ASC København på Facebook: www.facebook.com/asckbh.
Vær opmærksom på, at ASC København ikke svarer på eventuelle spørgsmål her i tråden. Send i stedet en mail til asckbh@aabsupportclub.dk.

Besvar