Retningslinjer (opdateret 29.08.2021)

I dette forum debatteres transfers vedrørende AaB Fodbold.
Låst
Debatjuntaen
Administrator
Administrator
Indlæg: 1658
Tilmeldt: 25. jun 2006, 16:57

Retningslinjer (opdateret 29.08.2021)

Indlæg af Debatjuntaen » 29. aug 2021, 09:22

Retningslinjer for Supporterhjørnet – AaB Support Clubs debatforum

Supporterhjørnet er AaB Support Clubs tilbud til alle med en holdning om fodbold og andre sportsgrene omkring AaB. Her er alle velkomne til at deltage i debatten. Nedenstående retningslinjer administreres af Debatjuntaen, et hold moderatorer udpeget af AaB Support Clubs IT-Udvalg, og har til hensigt at sikre en saglig debat med en god tone, hvor alle føler sig velkomne.

Generelle retningslinjer
 • Benyt dig af et anstændigt sprogbrug og en sober tone.
 • Undlad at oprette en ny tråd, hvis emnet allerede diskuteres i en anden tråd.
 • Vælg en sigende overskrift, der afspejler indholdet i dit indlæg.
 • Kritiske synspunkter (om f.eks. AaB, debatjuntaen e.l. AaB Support Club) er tilladte, så længe de fremføres på saglig og konstruktiv vis.

Følgende er ikke tilladt på Supporterhjørnet:
 • Bevidst afsporing af debatten gennem f.eks. trolling, personangreb, spekulation i brugeres virkelige identiteter, bevidst provokation o.l.
 • Deling eller opfordring til deling af materiale, der er beskyttet af ophavsretten. Dette gælder bl.a. ulovlig streaming af kampe og deling af artikler bag betalingsvægge.
 • Racisme samt diskrimination på baggrund af en persons religion, etniske oprindelse, køn, seksuel orientering m.m.
 • Opfordringer til lovbrud el. forherligelse heraf.
 • Seksuelt el. vulgært indhold.
 • Politisk indhold, der ikke er direkte relateret til fodbold el. AaB.
 • Reklamer for kommercielt indhold, der ikke er direkte relateret til AaB.
 • Brugernavne, der falder sammen med navnet på en spiller, leder eller anden person i eller omkring AaB.
 • Grafisk indhold (herunder GIFs og billeder) i signaturer.

Debatjuntaen kan uden varsel slette indlæg, der ikke overholder ovennævnte retningslinjer. Det vil altid være Debatjuntaens skøn der afgør, om et indlæg falder udenfor retningslinjerne.

Ved overtrædelse af retningslinjerne vil brugeren ofte først modtage en advarsel som privatbesked direkte gennem Debatsiden.

Ved gentagne overtrædelser af retningslinjerne eller overtrædelser af grov karakter vil brugeren modtage karantæne fra Supporterhjørnet i en periode. Debatjuntaen sender i så fald brugeren besked om karantænen (herunder årsag og varighed) via e-mail. Det er naturligvis ikke tilladt at omgå en eventuel karantæne ved at oprette en ny bruger. I tilfælde af en permanent karantæne vil brugerens IP-adresse blive spærret.

Beslutninger om en evt. karantæne diskuteres altid internt i moderatorgruppen først og kan således ikke gives af enkeltmedlemmer af Debatjuntaen.

Hvordan kontakter man AaB Support Club?
Du finder kontaktoplysninger på administrationen, bestyrelsen og de forskellige udvalg her: https://aabsupportclub.dk/kontakt-os. Supporterhjørnet kan ikke benyttes til kommunikation med AaB Support Club.

Hvordan kontakter man Debatjuntaen?
Såfremt du mener, at et indlæg overtræder retningslinjerne (se nedenfor), bedes du benytte ”Anmeld”-knappen. Herefter ser Debatjuntaen på indlægget. Øvrige henvendelser kan ske til debatadmin@aabsupportclub.dk.

Vi ønsker alle god fornøjelse med debatten på Supporterhjørnet.

Med venlig hilsen
AaB Support Club og Debatjuntaen

Låst