AaB - Farum, 01.04.2016

Her debatteres alt generelt om AaB Fodbold.
Besvar
Brugeravatar
limey
Allstar
Allstar
Indlæg: 5164
Tilmeldt: 19. okt 2006, 11:59
Geografisk sted: Himmerland

Re: AaB - Farum, 01.04.2016

Indlæg af limey » 2. apr 2016, 12:44

Mon ikke vi spiller en lille smule mere frigjort næste gang vi kommer foran i en kamp? Anden halvleg i går bar jo præg af, at de tre point bare skulle i hus, koste havd det ville, og frygten for endnu et pointtab gav hele holdet kollektivt gummiben. Nu kom sejren endeligt, og det tror jeg afspejler sig i kampen imod Roskilde.

FlæskeFrank
Allstar
Allstar
Indlæg: 6377
Tilmeldt: 11. jul 2005, 20:06
Geografisk sted: Middelfart

Re: AaB - Farum, 01.04.2016

Indlæg af FlæskeFrank » 2. apr 2016, 13:09

Med 29 points forspring til nedrykning og kun 33 point og spille om for nedrykningskandidaten så vil jeg tillade mig, at aflyse nedrykningsspøgelset.

Hvis vi næste weekend vinder over Hobro er vi sikre gutter.

I øvrigt dejligt at Ene snakker om mesterskab som en mulighed.

EDIT: Hvordan spillede Andreas Maxsø for FCN. Han er jo transferfri til sommer.
- FlæskeFrank

9800
Superliga
Superliga
Indlæg: 721
Tilmeldt: 17. apr 2014, 11:23
Favoritspiller: Wurtz

Re: AaB - Farum, 01.04.2016

Indlæg af 9800 » 2. apr 2016, 15:31

Hanga skrev:Først og fremmest var det utrolig vigtigt og dejligt med 3 point - lad os håbe at sejren nu kan give os lidt selvtillid, så vi kan finde tilbage til noget af det vi præsterede i efteråret og i træningskampene.

Vores nuværende niveau er milevidt fra vores topniveau, og det er lidt overraskende for mig, at der ikke skal mere til at vælte os rent mentalt. Nuvel, vi har et ungt hold, men overall stadig et ret erfarent hold. For mig har det alligevel været tydeligt, at de høje forventninger til foråret har tynget os. Vi spillede en fornuftig kamp i Herning som vi kunne og burde have vundet, men vi fik kun det ene point, og så var det som om, at vi allerede var "presset" til en sejr mod OB, som vi så ikke fik. Herefter spiller vi 2 meget dårlige og nervøse kampe og får kun 1 point ud af det. Vi starter kampen igår nervøst, men får os spillet ind i kampen og fører fortjent ved pausen. Så blev det desværre krampagtigt igen, og hele 2 halvleg var en forfærdelig omgang fra vores side. Heldigvis holdt det hjem.

Vi må rose vores ellers udskældte forsvar for at stå fornuftigt imod de mange FCN angreb. De havde mange afslutninger, men kun få af dem var store chancer. Der er nok ingen tvivl om at FCN burde have fået en uafgjort med hjem, så vi må også takke for, at vi endelig havde lidt marginaler på vores side.

Derudover synes jeg at vores venstreside leverede de bedste indsatser igår. Der kom rigtig mange gode aktioner for Thomsen og Blåbjerg, hvorimod vores højreside stod stille, især takket være en jammerlig præstation fra Jönsson. Hvis ikke det var fordi at vi i forvejen må forvente stor udskiftning til sommer, så hælder jeg nok til ingen kontraktforlængelse.

Nu skal vi fortsætte og få sejren på tirsdag i Roskilde... så kan vi håbe, at vi kan finde tilbage til topniveauet lige så hurtigt som vi mistede det.
Ja FCN havde de fleste chancer, men jeg vil mene at AaB har 4 af de største 5 chancer i kampen!
En skud statistik kan ikk bruges til ret meget efter den kamp!

Dennis Nielsen
Landshold
Landshold
Indlæg: 783
Tilmeldt: 23. okt 2015, 10:07

Re: AaB - Farum, 01.04.2016

Indlæg af Dennis Nielsen » 2. apr 2016, 18:40

Havde egentlig besluttet mig for, at jeg ikke ville forbi stadion i går, men tog heldigvis chancen.

Bliver nødt til at starte med Søndergaard kritik. Der var nogle helt mærkværdige dispositioner, som jeg undrede mig meget over. Først og fremmest konstellationen jonnson og patrick på højrekanten. Af mangel på et bedre udtryk, så bliver det vel næppe mere fimset på højeste niveau herhjemme. uforståeligt når man møder et hold med fcns kvaliteter.

Jeg kan i det hele taget ikke finde et eneste argument, som taler for at jonsson skulle starte. Hans fysiske og mentale forfatning er virkelig dårlig. Tidligere i tråden var der snak omring blåbjergs aflevering til jonsson. Jeg stod lige foran og Jonsson angiver sit løb, peger såvidt jeg husker og blåbjerg venter lidt og afleverer. Desværre stoppede jonsson sit løb. I min optik der var blåbjergs afventning og pasning lige i skabet, hvorimod den kære rasmus stoppede sit løb og det løb ud i sandet.

jeg kan godt se en ide i, at man trækker risgaard lidt ned og ud til venstre, således at blåbjerg slikker linjen og trækker frem og ad den vej prøver at trække modstanderen ud af postiion.Det giver dog ikke mening når vores midtbane allerede bliver overløbet og modstanderen har en mand mere i det motorrum. Det skete en del gange. Udover at skabe yderligere undertal på midten, så fik risgaard også et andet arbejdsrum end normalt. Risgaard og wurtz fungerer bedst som klassisk 6er og 8er.

Derudover så var der de respektive taktikker. 442 vs 451/433. Fcn havde væsentlig mere speed på deres hold og det gjorde at de - uden bekymring kunne presse op. Mand vs mand der var de hurtigere og vi savnede typer, som kunne holde i bolden eller skabe noget på egen hånd. Som opspils stationer skuffede både spalvis og Ene. Det satte midten under ekstra pres og især risgaard og wurtz jagtede nærmest egen hale.
Vores backs er stabile, men heller ikke mere. Havde vi haft dalsgaard og ahlman på disse pladser, vil vi kunne have fundet pladsen på kanten, men det vi har nu er ikke i nærheden af det niveau og derfor finder vi ikke - hurtigt nok - det rum på kanterne. Deres kanter kunne ret nemt presse vores backs, de havde 3 mod 2 på midten og deres centrale forsvar sad klistret til vores angribere. Det var skræmmende så nemt vi blev lukket ned. Heldigvis er der kun 2 andre hold i ligaen, som kan evne at gøre det, som fcn gjorde.

Søndergaard gjorde intet for at modvirke det. Det var en anelse bekymrende.

Det eneste positive var pointene, en kasper p der stod i vejen for alt og en defensiv, som ikke gav ret mange chancer væk.

det har været en fin sæson indtil videre, men vi har igennem en rum tid været ude for en åreladning af spillere og har pt 2 på banen, som også er på vej ud af døren. Begge har præsteret under vanlig niveau, siden annonceringen af deres skifte. Det, vi har mistet, er altså en stor portion kvalitet og vi har egentlig ikke fået noget ind. Det kunne godt være, at den regning betales nu.

vi virkede som et hold, der manglede troen og selvtilliden på tingene. Efter 1-0 så det væsentlig bedre ud og man stod derude med en semi fortrøstningsfuld attitude, men den blev dog hurtigt manet til jorden med starten på 2 halvleg. Kan være noget mental krampe, som satte ind, det kan bestemt være en faktor, men det var ikke kun det.

Afslutningvis, i denne noget rodet skrivelse, så synes jeg også, at vores 442 så væsentlig mere rigid ud. Om det er spiller typerne, selvtilliden eller taktikken, skal jeg ikke kunne sige. Der skete dog lidt mere, da gilli fik backen. Han kan også udfordre med noget speed. Normalt ser vi en mere flydende 442, hvor spillerne ikke nødvendigvis er fastlåste, men i går så det lidt mere stramt ud taktisk.

Håber virkelig vi slagter hobro, gerne med at holde 0 og med flere forskellige målscorer. Denne sæsonstart i foråret, er jo lige til at få dårlige nerver af.

Mogens
Allstar
Allstar
Indlæg: 2626
Tilmeldt: 16. jun 2007, 20:41
Favoritspiller: Mig selv
Geografisk sted: 9000 i hjertet, 2000 rent fysisk

Re: AaB - Farum, 01.04.2016

Indlæg af Mogens » 3. apr 2016, 18:08

AK48hamas skrev:
Mogens skrev:
Martino skrev:
EINHILL skrev:
Provst i Brovst skrev:
Frank Buck skrev:Nu er jeg godt nok ved at være træt af at høre om Emre Mor - man skulle tro kommentatorerne ikke havde set en ung talentfuld spiller før...

men han er jo etnisk
Ja, så de er mere imponerede over, at han ikke er ude og stjæle biler sammen med hans fætre...
Stop jer selv og nyd at drengen godt kan spille bold.
Det er sgu da lige overdrevet nok at høre på. At han så samtidig har en irriterende attitude gør det ikke bedre.

Når det så er sagt, synes jeg man skulle ofre en stor pose penge i bestræbelserne på at sikre sig ham til den kommende sæson. Med de spillere vi mister og med de penge vi må anslå at have til rådighed (sparet lønkroner samt udtalelser fra ledelsen om penge til indkøb) kan det vel ikke være helt urealistisk at vi kunne være attraktive for ham? Han må kunne tilbydes en høj løn og så skulle vi gerne have europæisk bold at lokke med. Derudover vil vi også gerne spille noget bold, der ligger ok til ham (at det så ikke er lykkedes her i foråret er en anden snak). Udlandet er nok stadig for tidligt for ham, da han kun har haft et halvt år i den bedste række herhjemme. Jeg siger ikke, at det er den mest realistiske signing, jeg siger mere, at det ikke er helt urealistisk.
Vi har ikke en jordisk chance for at få fat på tyrkeren. Han er et talent på størrelse med Lucas Andersen og han skal afsted så hurtigt som muligt, hvilket hans arrogante agent selvfølgelig også prøver på.
Fordi man er et stort talent behøver man ikke nødvendigvis at komme tidligt afsted. Det er jo set et hav af gange, at det ikke nødvendigvis er lykken. For eksempel kan vi jo dvæle ved Lucas og sige, at opholdet i Ajax ikke har været en dans på roser. Jeg siger ingenlunde, at AaB vil være det første han tænker på, men jeg mener dog ikke, at det er lige så urealistisk, som andre mener. Vi har jo også vist, at det ikke er svært at komme videre herfra.
Unus vita, unus stipes...
95-99-08-14

birk
Allstar
Allstar
Indlæg: 2453
Tilmeldt: 6. jul 2005, 11:52

Re: AaB - Farum, 01.04.2016

Indlæg af birk » 3. apr 2016, 18:15

Hvorfor skulle han vælge AaB ?
Han kommer til at gå for 25 mill

Mogens
Allstar
Allstar
Indlæg: 2626
Tilmeldt: 16. jun 2007, 20:41
Favoritspiller: Mig selv
Geografisk sted: 9000 i hjertet, 2000 rent fysisk

Re: AaB - Farum, 01.04.2016

Indlæg af Mogens » 3. apr 2016, 20:27

Fordi han ikke føler sig klar til at tage springet videre (til udlandet) endnu, og han gerne vil spille med i toppen af den danske liga ligesom de forhåbentlige europæiske kampe (som jeg også nævnte i første ombæring) kunne være udviklende og være et godt udstillingsvindue.

Derudover kan vi formentlig tilbyde noget mere i løn end fcn og som sagt, så er det jo set mange gange, at vi ikke er svære at komme væk fra igen.
Unus vita, unus stipes...
95-99-08-14

Patmand
Allstar
Allstar
Indlæg: 1629
Tilmeldt: 26. apr 2014, 16:12

Re: AaB - Farum, 01.04.2016

Indlæg af Patmand » 3. apr 2016, 23:00

Mogens skrev:Fordi han ikke føler sig klar til at tage springet videre (til udlandet) endnu, og han gerne vil spille med i toppen af den danske liga ligesom de forhåbentlige europæiske kampe (som jeg også nævnte i første ombæring) kunne være udviklende og være et godt udstillingsvindue.

Derudover kan vi formentlig tilbyde noget mere i løn end fcn og som sagt, så er det jo set mange gange, at vi ikke er svære at komme væk fra igen.
Jorden til Mogens; det er marginalt mindre urealistisk end AaB henter en transferfri Bendtner - kommer ikke til at ske.

Jeg ved dårligt hvor jeg skal starte, eller om det overhovedet er nødvendigt at fremkomme med argumenter for hvorfor det er helt i skoven.
Et eller andet siger mig at du ikke kender de basale mekanismer for hvordan fodboldverdenen hænger sammen.
Der er INGEN af de største talenter, der tilmed allerede er slået igennem i en anden superligaklub, der har noget som helst ønske om at skifte til AaB.
At du så heller ikke har styr på økonomiske forhold i Superligaen og i særdeleshed din egen klub, AaB, gør kun ondt værre.

Folk herinde har været skånsomme i denne sag. Det er helt skævt mand.

Brugeravatar
Yankee
Allstar
Allstar
Indlæg: 7151
Tilmeldt: 6. jul 2005, 15:25

Re: AaB - Farum, 01.04.2016

Indlæg af Yankee » 4. apr 2016, 09:18

Vi skal for alt i verden ikke hente Emre Mor. Det vil være som at smide et tændt kanonslag ind i Georg Jensen-butikken på Strøget. Ikke nok med at det fine porcelæn bliver smadret - alle de pengestærke udlændinge vil også løbe skrigende væk.

Emre er stadig et lille barn oppe i hovedet og han har ikke brug for at komme til Nordjylland. Det vil aldrig, aldrig gå godt.

Brugeravatar
Hanga
Allstar
Allstar
Indlæg: 14626
Tilmeldt: 6. jul 2005, 09:49
Geografisk sted: 7200 Grindsted

Re: AaB - Farum, 01.04.2016

Indlæg af Hanga » 4. apr 2016, 10:37

Yankee skrev:Vi skal for alt i verden ikke hente Emre Mor. Det vil være som at smide et tændt kanonslag ind i Georg Jensen-butikken på Strøget. Ikke nok med at det fine porcelæn bliver smadret - alle de pengestærke udlændinge vil også løbe skrigende væk.

Emre er stadig et lille barn oppe i hovedet og han har ikke brug for at komme til Nordjylland. Det vil aldrig, aldrig gå godt.
Nu kender jeg ikke mere til Emre Mor end det indtryk man har fået fra medierne, men ud fra det, vil jeg give dig fuldstændig ret. Vores absolut største styrke er vores kollektiv, og det er han ikke en spiller, der vil passe godt ind i.

Men hele diskussionen er irrelevant da Emre Mor aldrig havner i AaB. Vi kan ikke tilbyde ret meget som han ikke allerede har i Farum, og det ville ligne os meget meget dårligt at betale summer i nærheden af det, som Farum må kunne få for ham.
Aalborg BK
95 - 99 - 08 - 14

Mogens
Allstar
Allstar
Indlæg: 2626
Tilmeldt: 16. jun 2007, 20:41
Favoritspiller: Mig selv
Geografisk sted: 9000 i hjertet, 2000 rent fysisk

Re: AaB - Farum, 01.04.2016

Indlæg af Mogens » 4. apr 2016, 21:57

Patmand skrev:
Mogens skrev:Fordi han ikke føler sig klar til at tage springet videre (til udlandet) endnu, og han gerne vil spille med i toppen af den danske liga ligesom de forhåbentlige europæiske kampe (som jeg også nævnte i første ombæring) kunne være udviklende og være et godt udstillingsvindue.

Derudover kan vi formentlig tilbyde noget mere i løn end fcn og som sagt, så er det jo set mange gange, at vi ikke er svære at komme væk fra igen.
Jorden til Mogens; det er marginalt mindre urealistisk end AaB henter en transferfri Bendtner - kommer ikke til at ske.

Jeg ved dårligt hvor jeg skal starte, eller om det overhovedet er nødvendigt at fremkomme med argumenter for hvorfor det er helt i skoven.
Et eller andet siger mig at du ikke kender de basale mekanismer for hvordan fodboldverdenen hænger sammen.
Der er INGEN af de største talenter, der tilmed allerede er slået igennem i en anden superligaklub, der har noget som helst ønske om at skifte til AaB.
At du så heller ikke har styr på økonomiske forhold i Superligaen og i særdeleshed din egen klub, AaB, gør kun ondt værre.

Folk herinde har været skånsomme i denne sag. Det er helt skævt mand.
Oplys mig, orakel. Du undlader behændigt at komme med nogen form for argument. Jeg skriver ingen steder, at det er det mest realistiske, men ikke desto mindre kommer jeg med nogle få argumenter for, hvad der evt. kunne gøre det mere interessant end fcn.

Jeg vil da gerne vide, hvilke basale mekanismer du mener, der umuliggør sådan et skifte. Nu nævner du selv Bendtner (ganske vist som urealistisk), men der kan jeg da kun finde fast spilletid som eneste plus. Du må også gerne forklare mig lidt om økonomien i AaB - mig bekendt har vi som det eneste hold i øverste halvdel (beskedent) plus og samtidig sparer vi en del lønkroner i det kommende vindue. Jeg ER bekendt med, at vi sjældent bruger det store på hverken transfers eller løn, men hvis vi skal have ordentlig erstatninger ind for de spillere vi mister, så koster det.

Om han er slået igennem kan jeg ikke helt overskue. Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke har set forfærdelig meget af fcn´s kampe, men jeg synes nu, at det er LIDT hurtigt at sige, at han er slået igennem efter 7-8 kampe for Farum?

Lige en lille slutbemærkning: Mange, der bliver modsagt har det med at blive knap så saglige i deres svar, hvorfor jeg naturligvis håber, at du skriver tilbage i en ordentlig tone.
Unus vita, unus stipes...
95-99-08-14

Patmand
Allstar
Allstar
Indlæg: 1629
Tilmeldt: 26. apr 2014, 16:12

Re: AaB - Farum, 01.04.2016

Indlæg af Patmand » 6. apr 2016, 19:06

Mogens skrev:
Patmand skrev:
Mogens skrev:Fordi han ikke føler sig klar til at tage springet videre (til udlandet) endnu, og han gerne vil spille med i toppen af den danske liga ligesom de forhåbentlige europæiske kampe (som jeg også nævnte i første ombæring) kunne være udviklende og være et godt udstillingsvindue.

Derudover kan vi formentlig tilbyde noget mere i løn end fcn og som sagt, så er det jo set mange gange, at vi ikke er svære at komme væk fra igen.
Jorden til Mogens; det er marginalt mindre urealistisk end AaB henter en transferfri Bendtner - kommer ikke til at ske.

Jeg ved dårligt hvor jeg skal starte, eller om det overhovedet er nødvendigt at fremkomme med argumenter for hvorfor det er helt i skoven.
Et eller andet siger mig at du ikke kender de basale mekanismer for hvordan fodboldverdenen hænger sammen.
Der er INGEN af de største talenter, der tilmed allerede er slået igennem i en anden superligaklub, der har noget som helst ønske om at skifte til AaB.
At du så heller ikke har styr på økonomiske forhold i Superligaen og i særdeleshed din egen klub, AaB, gør kun ondt værre.

Folk herinde har været skånsomme i denne sag. Det er helt skævt mand.
Oplys mig, orakel. Du undlader behændigt at komme med nogen form for argument. Jeg skriver ingen steder, at det er det mest realistiske, men ikke desto mindre kommer jeg med nogle få argumenter for, hvad der evt. kunne gøre det mere interessant end fcn.

Jeg vil da gerne vide, hvilke basale mekanismer du mener, der umuliggør sådan et skifte. Nu nævner du selv Bendtner (ganske vist som urealistisk), men der kan jeg da kun finde fast spilletid som eneste plus. Du må også gerne forklare mig lidt om økonomien i AaB - mig bekendt har vi som det eneste hold i øverste halvdel (beskedent) plus og samtidig sparer vi en del lønkroner i det kommende vindue. Jeg ER bekendt med, at vi sjældent bruger det store på hverken transfers eller løn, men hvis vi skal have ordentlig erstatninger ind for de spillere vi mister, så koster det.

Om han er slået igennem kan jeg ikke helt overskue. Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke har set forfærdelig meget af fcn´s kampe, men jeg synes nu, at det er LIDT hurtigt at sige, at han er slået igennem efter 7-8 kampe for Farum?

Lige en lille slutbemærkning: Mange, der bliver modsagt har det med at blive knap så saglige i deres svar, hvorfor jeg naturligvis håber, at du skriver tilbage i en ordentlig tone.
Selvfølgelig fortjener du et svar i en ordentlig tone.
Du har ganske ret, jeg undlod at argumentere for hvorfor sådan et skifte, i mine øjne, er helt i skoven. Jeg syntes det er indlysende men jeg vil da gerne præcisere hvorfor jeg har den holdning.

Emre Mor er igang med at bryde igennem i Superligaen for FCN. Man kan godt se han kan nogle ekstraordinære ting. Han er 18 år gammel, mon ikke han planlægger med minimum et år mere i FCN før han tager næste skridt i karrieren. Og næste logiske skridt er IKKE AaB.
1. Han skal købes fri i FCN. FCN sælger deres spillere til endog rigtigt høje priser, senest Bruninho. AaB's største transfer i nyere tid er omkring 1 mio. kr. FCN forventer velsagtens et tocifret millionbeløb for Mor. Totalt urealistisk at AaB er parate til transfers i den størrelsesorden.
2. Selv hvis AaB i et drømmescenarie var klar til storindkøb, så ville Emre Mor takke nej til AaB. AaB er simpelthen ikke det næste logiske skridt for ham. AaB er ikke økonomisk attraktiv, FCN's spillerbudget er i samme størrelsesorden som AaB's. Han ville møde de samme modstandere. Du påpeger så at han måske i AaB kan komme til at møde et par udenlandske sekundahold. Seriøst, tror du det er noget der rykker hos Emre Mor?
Skulle han forlade sin nuværende klub hvor han kender forholdene, hvor træneren viser ham tillid, for at rykke til en mellemstor Superligaklub i periferien af Udkantsdanmark?
Jeg tror seriøst du overvurderer AaB's tiltrækningskraft på spillere pt. og samtidigt viser AaB med alt tydelighed, at de hellere investerer i obligationer fremfor spillertruppen.

Nej Emre Mors næste klub er i en højere kategori end AaB. Det var det jeg mente med de basale mekanismer. AaB er ikke næste logiske step i hans karriereplanlægning. Et ungt stortalent med tyrkisk baggrund - jamen han drømmer ikke om at sætte drømmen på stand-by i nogle år for at tage til Nordjylland.

Min konklusion er den samme som tidligere, det er fuldstændigt umuligt at forestille sig, at Emre Mor skifter til AaB til sommer.

Forestil dig at Lucas Andersen var skiftet til Brøndby eller FCM. Ville det give mening?

Brugeravatar
Provst i Brovst
Allstar
Allstar
Indlæg: 4377
Tilmeldt: 1. nov 2005, 15:56
Favoritspiller: Erik Bo Andersen. Jimmy Nielsen. Nicklas Helenius.

Re: AaB - Farum, 01.04.2016

Indlæg af Provst i Brovst » 6. apr 2016, 19:29

Patmand skrev:
Mogens skrev:
Patmand skrev:
Mogens skrev:Fordi han ikke føler sig klar til at tage springet videre (til udlandet) endnu, og han gerne vil spille med i toppen af den danske liga ligesom de forhåbentlige europæiske kampe (som jeg også nævnte i første ombæring) kunne være udviklende og være et godt udstillingsvindue.

Derudover kan vi formentlig tilbyde noget mere i løn end fcn og som sagt, så er det jo set mange gange, at vi ikke er svære at komme væk fra igen.
Jorden til Mogens; det er marginalt mindre urealistisk end AaB henter en transferfri Bendtner - kommer ikke til at ske.

Jeg ved dårligt hvor jeg skal starte, eller om det overhovedet er nødvendigt at fremkomme med argumenter for hvorfor det er helt i skoven.
Et eller andet siger mig at du ikke kender de basale mekanismer for hvordan fodboldverdenen hænger sammen.
Der er INGEN af de største talenter, der tilmed allerede er slået igennem i en anden superligaklub, der har noget som helst ønske om at skifte til AaB.
At du så heller ikke har styr på økonomiske forhold i Superligaen og i særdeleshed din egen klub, AaB, gør kun ondt værre.

Folk herinde har været skånsomme i denne sag. Det er helt skævt mand.
Oplys mig, orakel. Du undlader behændigt at komme med nogen form for argument. Jeg skriver ingen steder, at det er det mest realistiske, men ikke desto mindre kommer jeg med nogle få argumenter for, hvad der evt. kunne gøre det mere interessant end fcn.

Jeg vil da gerne vide, hvilke basale mekanismer du mener, der umuliggør sådan et skifte. Nu nævner du selv Bendtner (ganske vist som urealistisk), men der kan jeg da kun finde fast spilletid som eneste plus. Du må også gerne forklare mig lidt om økonomien i AaB - mig bekendt har vi som det eneste hold i øverste halvdel (beskedent) plus og samtidig sparer vi en del lønkroner i det kommende vindue. Jeg ER bekendt med, at vi sjældent bruger det store på hverken transfers eller løn, men hvis vi skal have ordentlig erstatninger ind for de spillere vi mister, så koster det.

Om han er slået igennem kan jeg ikke helt overskue. Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke har set forfærdelig meget af fcn´s kampe, men jeg synes nu, at det er LIDT hurtigt at sige, at han er slået igennem efter 7-8 kampe for Farum?

Lige en lille slutbemærkning: Mange, der bliver modsagt har det med at blive knap så saglige i deres svar, hvorfor jeg naturligvis håber, at du skriver tilbage i en ordentlig tone.
Selvfølgelig fortjener du et svar i en ordentlig tone.
Du har ganske ret, jeg undlod at argumentere for hvorfor sådan et skifte, i mine øjne, er helt i skoven. Jeg syntes det er indlysende men jeg vil da gerne præcisere hvorfor jeg har den holdning.

Emre Mor er igang med at bryde igennem i Superligaen for FCN. Man kan godt se han kan nogle ekstraordinære ting. Han er 18 år gammel, mon ikke han planlægger med minimum et år mere i FCN før han tager næste skridt i karrieren. Og næste logiske skridt er IKKE AaB.
1. Han skal købes fri i FCN. FCN sælger deres spillere til endog rigtigt høje priser, senest Bruninho. AaB's største transfer i nyere tid er omkring 1 mio. kr. FCN forventer velsagtens et tocifret millionbeløb for Mor. Totalt urealistisk at AaB er parate til transfers i den størrelsesorden.
2. Selv hvis AaB i et drømmescenarie var klar til storindkøb, så ville Emre Mor takke nej til AaB. AaB er simpelthen ikke det næste logiske skridt for ham. AaB er ikke økonomisk attraktiv, FCN's spillerbudget er i samme størrelsesorden som AaB's. Han ville møde de samme modstandere. Du påpeger så at han måske i AaB kan komme til at møde et par udenlandske sekundahold. Seriøst, tror du det er noget der rykker hos Emre Mor?
Skulle han forlade sin nuværende klub hvor han kender forholdene, hvor træneren viser ham tillid, for at rykke til en mellemstor Superligaklub i periferien af Udkantsdanmark?
Jeg tror seriøst du overvurderer AaB's tiltrækningskraft på spillere pt. og samtidigt viser AaB med alt tydelighed, at de hellere investerer i obligationer fremfor spillertruppen.

Nej Emre Mors næste klub er i en højere kategori end AaB. Det var det jeg mente med de basale mekanismer. AaB er ikke næste logiske step i hans karriereplanlægning. Et ungt stortalent med tyrkisk baggrund - jamen han drømmer ikke om at sætte drømmen på stand-by i nogle år for at tage til Nordjylland.

Min konklusion er den samme som tidligere, det er fuldstændigt umuligt at forestille sig, at Emre Mor skifter til AaB til sommer.

Forestil dig at Lucas Andersen var skiftet til Brøndby eller FCM. Ville det give mening?
Mor skifter snart hjem til Tyrkiet. Selvfølgelig gør han det.
- Når det først kører for AaB, er det som at løbe ind i en kniv. Det gør ondt på krop og sjæl. Hobros cheftræner, Lars Justesen.
- De var fruktansvärt bra. Guillermo Molins, Malmö FF.

Patmand
Allstar
Allstar
Indlæg: 1629
Tilmeldt: 26. apr 2014, 16:12

Re: AaB - Farum, 01.04.2016

Indlæg af Patmand » 6. apr 2016, 19:54

Provst i Brovst skrev:
Patmand skrev:
Mogens skrev:
Patmand skrev:
Mogens skrev:Fordi han ikke føler sig klar til at tage springet videre (til udlandet) endnu, og han gerne vil spille med i toppen af den danske liga ligesom de forhåbentlige europæiske kampe (som jeg også nævnte i første ombæring) kunne være udviklende og være et godt udstillingsvindue.

Derudover kan vi formentlig tilbyde noget mere i løn end fcn og som sagt, så er det jo set mange gange, at vi ikke er svære at komme væk fra igen.
Jorden til Mogens; det er marginalt mindre urealistisk end AaB henter en transferfri Bendtner - kommer ikke til at ske.

Jeg ved dårligt hvor jeg skal starte, eller om det overhovedet er nødvendigt at fremkomme med argumenter for hvorfor det er helt i skoven.
Et eller andet siger mig at du ikke kender de basale mekanismer for hvordan fodboldverdenen hænger sammen.
Der er INGEN af de største talenter, der tilmed allerede er slået igennem i en anden superligaklub, der har noget som helst ønske om at skifte til AaB.
At du så heller ikke har styr på økonomiske forhold i Superligaen og i særdeleshed din egen klub, AaB, gør kun ondt værre.

Folk herinde har været skånsomme i denne sag. Det er helt skævt mand.
Oplys mig, orakel. Du undlader behændigt at komme med nogen form for argument. Jeg skriver ingen steder, at det er det mest realistiske, men ikke desto mindre kommer jeg med nogle få argumenter for, hvad der evt. kunne gøre det mere interessant end fcn.

Jeg vil da gerne vide, hvilke basale mekanismer du mener, der umuliggør sådan et skifte. Nu nævner du selv Bendtner (ganske vist som urealistisk), men der kan jeg da kun finde fast spilletid som eneste plus. Du må også gerne forklare mig lidt om økonomien i AaB - mig bekendt har vi som det eneste hold i øverste halvdel (beskedent) plus og samtidig sparer vi en del lønkroner i det kommende vindue. Jeg ER bekendt med, at vi sjældent bruger det store på hverken transfers eller løn, men hvis vi skal have ordentlig erstatninger ind for de spillere vi mister, så koster det.

Om han er slået igennem kan jeg ikke helt overskue. Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke har set forfærdelig meget af fcn´s kampe, men jeg synes nu, at det er LIDT hurtigt at sige, at han er slået igennem efter 7-8 kampe for Farum?

Lige en lille slutbemærkning: Mange, der bliver modsagt har det med at blive knap så saglige i deres svar, hvorfor jeg naturligvis håber, at du skriver tilbage i en ordentlig tone.
Selvfølgelig fortjener du et svar i en ordentlig tone.
Du har ganske ret, jeg undlod at argumentere for hvorfor sådan et skifte, i mine øjne, er helt i skoven. Jeg syntes det er indlysende men jeg vil da gerne præcisere hvorfor jeg har den holdning.

Emre Mor er igang med at bryde igennem i Superligaen for FCN. Man kan godt se han kan nogle ekstraordinære ting. Han er 18 år gammel, mon ikke han planlægger med minimum et år mere i FCN før han tager næste skridt i karrieren. Og næste logiske skridt er IKKE AaB.
1. Han skal købes fri i FCN. FCN sælger deres spillere til endog rigtigt høje priser, senest Bruninho. AaB's største transfer i nyere tid er omkring 1 mio. kr. FCN forventer velsagtens et tocifret millionbeløb for Mor. Totalt urealistisk at AaB er parate til transfers i den størrelsesorden.
2. Selv hvis AaB i et drømmescenarie var klar til storindkøb, så ville Emre Mor takke nej til AaB. AaB er simpelthen ikke det næste logiske skridt for ham. AaB er ikke økonomisk attraktiv, FCN's spillerbudget er i samme størrelsesorden som AaB's. Han ville møde de samme modstandere. Du påpeger så at han måske i AaB kan komme til at møde et par udenlandske sekundahold. Seriøst, tror du det er noget der rykker hos Emre Mor?
Skulle han forlade sin nuværende klub hvor han kender forholdene, hvor træneren viser ham tillid, for at rykke til en mellemstor Superligaklub i periferien af Udkantsdanmark?
Jeg tror seriøst du overvurderer AaB's tiltrækningskraft på spillere pt. og samtidigt viser AaB med alt tydelighed, at de hellere investerer i obligationer fremfor spillertruppen.

Nej Emre Mors næste klub er i en højere kategori end AaB. Det var det jeg mente med de basale mekanismer. AaB er ikke næste logiske step i hans karriereplanlægning. Et ungt stortalent med tyrkisk baggrund - jamen han drømmer ikke om at sætte drømmen på stand-by i nogle år for at tage til Nordjylland.

Min konklusion er den samme som tidligere, det er fuldstændigt umuligt at forestille sig, at Emre Mor skifter til AaB til sommer.

Forestil dig at Lucas Andersen var skiftet til Brøndby eller FCM. Ville det give mening?
Mor skifter snart hjem til Tyrkiet. Selvfølgelig gør han det.
Tro-lo-lo-loooo

Du er totalt intetsigende. Genopfind dig selv. Ironiske oneliners har overlevet sig selv. Brent, Hesten, Provsten - same same but different.

Mogens
Allstar
Allstar
Indlæg: 2626
Tilmeldt: 16. jun 2007, 20:41
Favoritspiller: Mig selv
Geografisk sted: 9000 i hjertet, 2000 rent fysisk

Re: AaB - Farum, 01.04.2016

Indlæg af Mogens » 6. apr 2016, 22:43

Patmand skrev:
Mogens skrev:
Patmand skrev:
Mogens skrev:Fordi han ikke føler sig klar til at tage springet videre (til udlandet) endnu, og han gerne vil spille med i toppen af den danske liga ligesom de forhåbentlige europæiske kampe (som jeg også nævnte i første ombæring) kunne være udviklende og være et godt udstillingsvindue.

Derudover kan vi formentlig tilbyde noget mere i løn end fcn og som sagt, så er det jo set mange gange, at vi ikke er svære at komme væk fra igen.
Emre Mor er igang med at bryde igennem i Superligaen for FCN. Man kan godt se han kan nogle ekstraordinære ting. Han er 18 år gammel, mon ikke han planlægger med minimum et år mere i FCN før han tager næste skridt i karrieren. Og næste logiske skridt er IKKE AaB.
Han kan nogle ekstraordinære ting, og er ikke klar til udlandet endnu. Du har også ret i, at det næste logiske skridt ikke er AaB, MEN jeg har aldrig kaldt det logisk eller super realistisk, mere et drømmescenarie, som dog ikke er totalt urealistisk i mine øjne.
1. Han skal købes fri i FCN. FCN sælger deres spillere til endog rigtigt høje priser, senest Bruninho. AaB's største transfer i nyere tid er omkring 1 mio. kr. FCN forventer velsagtens et tocifret millionbeløb for Mor. Totalt urealistisk at AaB er parate til transfers i den størrelsesorden. Ja, de rammer godt af og til - senest med Bruninho. Det var dog også et færdigt produkt, hvorimod der for udenlandske klubber kan være mange ubekendte. Det er fint nok, at de forventer et tocifret mio. beløb, men nu går det ikke altid som præsten prædiker (også selvom de er sælgende part og i princippet selv bestemmer). Jeg ER på det rene med, at AaB slet ikke kan/vil være med der.
2. Selv hvis AaB i et drømmescenarie var klar til storindkøb, så ville Emre Mor takke nej til AaB. AaB er simpelthen ikke det næste logiske skridt for ham. AaB er ikke økonomisk attraktiv, FCN's spillerbudget er i samme størrelsesorden som AaB's. Han ville møde de samme modstandere. Du påpeger så at han måske i AaB kan komme til at møde et par udenlandske sekundahold. Seriøst, tror du det er noget der rykker hos Emre Mor? Med de frigjorte midler KUNNE vi (med stor sandsynlighed) give en noget større hyre end han får på sin nuværende kontrakt i fcn. Derudover er det dig der har tilføjet sekundahold - det har jeg forhåbentlig ikke skrevet nogle steder? Hvad får dig til at tro, at vi evt. skulle gøre det dårligere end sidst vi var i europa? Den indsats mener jeg bestemt godt, at vi kunne være bekendt. Igen, jeg siger ikke at det med sikkerhed kommer til at ske, blot at det ikke er helt urealistisk og selvom han ikke er så gammel, så kan Mor vel godt huske de to år tilbage?
Skulle han forlade sin nuværende klub hvor han kender forholdene, hvor træneren viser ham tillid, for at rykke til en mellemstor Superligaklub i periferien af Udkantsdanmark? I de fleste klubber ville han nok få tillid fra træneren - i hvert fald i de klubber, hvor han ikke er købt som udviklingsspiller, hvilket næppe ville være tilfældet i mange danske klubber. Mellemstor? Jeg mener, hånden på hjertet, at AaB er en af de 3 største klubber herhjemme. FCK og bif er de andre. De andre klubber man evt. måtte konkurrere med om 3. pladsen er kun stærkere økonomisk. Langt hen ad vejen afhænger det dog også af, hvad man putter i ordet storklub. Der er dog ingen tvivl om, at vi helt sikkert er en (noget) større klub end fcn.
Jeg tror seriøst du overvurderer AaB's tiltrækningskraft på spillere pt. og samtidigt viser AaB med alt tydelighed, at de hellere investerer i obligationer fremfor spillertruppen.Egentlig ikke, da jeg godt er klar over, at der er mange federe destinationer for andre spillere end nordjylland, og igen må jeg pointere, at jeg ikke har sagt, at ønsket om en signing lå lige til højrebenet.

Nej Emre Mors næste klub er i en højere kategori end AaB. Det var det jeg mente med de basale mekanismer. AaB er ikke næste logiske step i hans karriereplanlægning. Et ungt stortalent med tyrkisk baggrund - jamen han drømmer ikke om at sætte drømmen på stand-by i nogle år for at tage til Nordjylland. Enig, selvom jeg ikke nødvendigvis mener, at karrieren bliver sat på standby.

Min konklusion er den samme som tidligere, det er fuldstændigt umuligt at forestille sig, at Emre Mor skifter til AaB til sommer.

Forestil dig at Lucas Andersen var skiftet til Brøndby eller FCM. Ville det give mening?
Nej, men der sker fandeme alligevel mange mærkelige ting i fodbold.
Kort og godt, så kan du se på mine kommentarer, at jeg er enig i mange af dine betragtninger.


Åh for helvede - det gik ikke for godt med quote, som jeg prøvede at ændre lidt i for at gøre det overskueligt. Jeg håber, det er læseligt alligevel.
Unus vita, unus stipes...
95-99-08-14

Gnu
Allstar
Allstar
Indlæg: 3158
Tilmeldt: 29. aug 2006, 09:38
Favoritspiller: Ståle
Geografisk sted: Din mor

Re: AaB - Farum, 01.04.2016

Indlæg af Gnu » 7. apr 2016, 09:16

Mogens skrev:
Patmand skrev:
Mogens skrev:
Patmand skrev:
Mogens skrev:Fordi han ikke føler sig klar til at tage springet videre (til udlandet) endnu, og han gerne vil spille med i toppen af den danske liga ligesom de forhåbentlige europæiske kampe (som jeg også nævnte i første ombæring) kunne være udviklende og være et godt udstillingsvindue.

Derudover kan vi formentlig tilbyde noget mere i løn end fcn og som sagt, så er det jo set mange gange, at vi ikke er svære at komme væk fra igen.
Emre Mor er igang med at bryde igennem i Superligaen for FCN. Man kan godt se han kan nogle ekstraordinære ting. Han er 18 år gammel, mon ikke han planlægger med minimum et år mere i FCN før han tager næste skridt i karrieren. Og næste logiske skridt er IKKE AaB.
Han kan nogle ekstraordinære ting, og er ikke klar til udlandet endnu. Du har også ret i, at det næste logiske skridt ikke er AaB, MEN jeg har aldrig kaldt det logisk eller super realistisk, mere et drømmescenarie, som dog ikke er totalt urealistisk i mine øjne.
1. Han skal købes fri i FCN. FCN sælger deres spillere til endog rigtigt høje priser, senest Bruninho. AaB's største transfer i nyere tid er omkring 1 mio. kr. FCN forventer velsagtens et tocifret millionbeløb for Mor. Totalt urealistisk at AaB er parate til transfers i den størrelsesorden. Ja, de rammer godt af og til - senest med Bruninho. Det var dog også et færdigt produkt, hvorimod der for udenlandske klubber kan være mange ubekendte. Det er fint nok, at de forventer et tocifret mio. beløb, men nu går det ikke altid som præsten prædiker (også selvom de er sælgende part og i princippet selv bestemmer). Jeg ER på det rene med, at AaB slet ikke kan/vil være med der.
2. Selv hvis AaB i et drømmescenarie var klar til storindkøb, så ville Emre Mor takke nej til AaB. AaB er simpelthen ikke det næste logiske skridt for ham. AaB er ikke økonomisk attraktiv, FCN's spillerbudget er i samme størrelsesorden som AaB's. Han ville møde de samme modstandere. Du påpeger så at han måske i AaB kan komme til at møde et par udenlandske sekundahold. Seriøst, tror du det er noget der rykker hos Emre Mor? Med de frigjorte midler KUNNE vi (med stor sandsynlighed) give en noget større hyre end han får på sin nuværende kontrakt i fcn. Derudover er det dig der har tilføjet sekundahold - det har jeg forhåbentlig ikke skrevet nogle steder? Hvad får dig til at tro, at vi evt. skulle gøre det dårligere end sidst vi var i europa? Den indsats mener jeg bestemt godt, at vi kunne være bekendt. Igen, jeg siger ikke at det med sikkerhed kommer til at ske, blot at det ikke er helt urealistisk og selvom han ikke er så gammel, så kan Mor vel godt huske de to år tilbage?
Skulle han forlade sin nuværende klub hvor han kender forholdene, hvor træneren viser ham tillid, for at rykke til en mellemstor Superligaklub i periferien af Udkantsdanmark? I de fleste klubber ville han nok få tillid fra træneren - i hvert fald i de klubber, hvor han ikke er købt som udviklingsspiller, hvilket næppe ville være tilfældet i mange danske klubber. Mellemstor? Jeg mener, hånden på hjertet, at AaB er en af de 3 største klubber herhjemme. FCK og bif er de andre. De andre klubber man evt. måtte konkurrere med om 3. pladsen er kun stærkere økonomisk. Langt hen ad vejen afhænger det dog også af, hvad man putter i ordet storklub. Der er dog ingen tvivl om, at vi helt sikkert er en (noget) større klub end fcn.
Jeg tror seriøst du overvurderer AaB's tiltrækningskraft på spillere pt. og samtidigt viser AaB med alt tydelighed, at de hellere investerer i obligationer fremfor spillertruppen.Egentlig ikke, da jeg godt er klar over, at der er mange federe destinationer for andre spillere end nordjylland, og igen må jeg pointere, at jeg ikke har sagt, at ønsket om en signing lå lige til højrebenet.

Nej Emre Mors næste klub er i en højere kategori end AaB. Det var det jeg mente med de basale mekanismer. AaB er ikke næste logiske step i hans karriereplanlægning. Et ungt stortalent med tyrkisk baggrund - jamen han drømmer ikke om at sætte drømmen på stand-by i nogle år for at tage til Nordjylland. Enig, selvom jeg ikke nødvendigvis mener, at karrieren bliver sat på standby.

Min konklusion er den samme som tidligere, det er fuldstændigt umuligt at forestille sig, at Emre Mor skifter til AaB til sommer.

Forestil dig at Lucas Andersen var skiftet til Brøndby eller FCM. Ville det give mening?
Nej, men der sker fandeme alligevel mange mærkelige ting i fodbold.
Kort og godt, så kan du se på mine kommentarer, at jeg er enig i mange af dine betragtninger.


Åh for helvede - det gik ikke for godt med quote, som jeg prøvede at ændre lidt i for at gøre det overskueligt. Jeg håber, det er læseligt alligevel.
Du efterspørger saglige svar, men dit eget bærende argument er tilsyneladende, at der sker mange mærkelige ting i fodbold tilsat en masse hvis-og-hvis'er.

Hold nu op, menneske. Det kommer ikke til at ske.
"Jeg tror 100 procent på top seks. Jeg synes, vi har en rigtig, rigtig stærk trup og måske også den stærkeste i den tid, jeg har været her."

- Lucas Andersen 25. juli 2022

Eksil
Allstar
Allstar
Indlæg: 2837
Tilmeldt: 13. jul 2012, 23:56

Re: AaB - Farum, 01.04.2016

Indlæg af Eksil » 7. apr 2016, 10:25

Hvornår to danske klubber, med cirka samme økonomiske formåen, købt et talent af hinanden?

Patmand
Allstar
Allstar
Indlæg: 1629
Tilmeldt: 26. apr 2014, 16:12

Re: AaB - Farum, 01.04.2016

Indlæg af Patmand » 8. jun 2016, 08:58

Provst i Brovst skrev:
Patmand skrev:
Mogens skrev:
Patmand skrev:
Mogens skrev:Fordi han ikke føler sig klar til at tage springet videre (til udlandet) endnu, og han gerne vil spille med i toppen af den danske liga ligesom de forhåbentlige europæiske kampe (som jeg også nævnte i første ombæring) kunne være udviklende og være et godt udstillingsvindue.

Derudover kan vi formentlig tilbyde noget mere i løn end fcn og som sagt, så er det jo set mange gange, at vi ikke er svære at komme væk fra igen.
Jorden til Mogens; det er marginalt mindre urealistisk end AaB henter en transferfri Bendtner - kommer ikke til at ske.

Jeg ved dårligt hvor jeg skal starte, eller om det overhovedet er nødvendigt at fremkomme med argumenter for hvorfor det er helt i skoven.
Et eller andet siger mig at du ikke kender de basale mekanismer for hvordan fodboldverdenen hænger sammen.
Der er INGEN af de største talenter, der tilmed allerede er slået igennem i en anden superligaklub, der har noget som helst ønske om at skifte til AaB.
At du så heller ikke har styr på økonomiske forhold i Superligaen og i særdeleshed din egen klub, AaB, gør kun ondt værre.

Folk herinde har været skånsomme i denne sag. Det er helt skævt mand.
Oplys mig, orakel. Du undlader behændigt at komme med nogen form for argument. Jeg skriver ingen steder, at det er det mest realistiske, men ikke desto mindre kommer jeg med nogle få argumenter for, hvad der evt. kunne gøre det mere interessant end fcn.

Jeg vil da gerne vide, hvilke basale mekanismer du mener, der umuliggør sådan et skifte. Nu nævner du selv Bendtner (ganske vist som urealistisk), men der kan jeg da kun finde fast spilletid som eneste plus. Du må også gerne forklare mig lidt om økonomien i AaB - mig bekendt har vi som det eneste hold i øverste halvdel (beskedent) plus og samtidig sparer vi en del lønkroner i det kommende vindue. Jeg ER bekendt med, at vi sjældent bruger det store på hverken transfers eller løn, men hvis vi skal have ordentlig erstatninger ind for de spillere vi mister, så koster det.

Om han er slået igennem kan jeg ikke helt overskue. Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke har set forfærdelig meget af fcn´s kampe, men jeg synes nu, at det er LIDT hurtigt at sige, at han er slået igennem efter 7-8 kampe for Farum?

Lige en lille slutbemærkning: Mange, der bliver modsagt har det med at blive knap så saglige i deres svar, hvorfor jeg naturligvis håber, at du skriver tilbage i en ordentlig tone.
Selvfølgelig fortjener du et svar i en ordentlig tone.
Du har ganske ret, jeg undlod at argumentere for hvorfor sådan et skifte, i mine øjne, er helt i skoven. Jeg syntes det er indlysende men jeg vil da gerne præcisere hvorfor jeg har den holdning.

Emre Mor er igang med at bryde igennem i Superligaen for FCN. Man kan godt se han kan nogle ekstraordinære ting. Han er 18 år gammel, mon ikke han planlægger med minimum et år mere i FCN før han tager næste skridt i karrieren. Og næste logiske skridt er IKKE AaB.
1. Han skal købes fri i FCN. FCN sælger deres spillere til endog rigtigt høje priser, senest Bruninho. AaB's største transfer i nyere tid er omkring 1 mio. kr. FCN forventer velsagtens et tocifret millionbeløb for Mor. Totalt urealistisk at AaB er parate til transfers i den størrelsesorden.
2. Selv hvis AaB i et drømmescenarie var klar til storindkøb, så ville Emre Mor takke nej til AaB. AaB er simpelthen ikke det næste logiske skridt for ham. AaB er ikke økonomisk attraktiv, FCN's spillerbudget er i samme størrelsesorden som AaB's. Han ville møde de samme modstandere. Du påpeger så at han måske i AaB kan komme til at møde et par udenlandske sekundahold. Seriøst, tror du det er noget der rykker hos Emre Mor?
Skulle han forlade sin nuværende klub hvor han kender forholdene, hvor træneren viser ham tillid, for at rykke til en mellemstor Superligaklub i periferien af Udkantsdanmark?
Jeg tror seriøst du overvurderer AaB's tiltrækningskraft på spillere pt. og samtidigt viser AaB med alt tydelighed, at de hellere investerer i obligationer fremfor spillertruppen.

Nej Emre Mors næste klub er i en højere kategori end AaB. Det var det jeg mente med de basale mekanismer. AaB er ikke næste logiske step i hans karriereplanlægning. Et ungt stortalent med tyrkisk baggrund - jamen han drømmer ikke om at sætte drømmen på stand-by i nogle år for at tage til Nordjylland.

Min konklusion er den samme som tidligere, det er fuldstændigt umuligt at forestille sig, at Emre Mor skifter til AaB til sommer.

Forestil dig at Lucas Andersen var skiftet til Brøndby eller FCM. Ville det give mening?
Mor skifter snart hjem til Tyrkiet. Selvfølgelig gør han det.
Nå Mogens, det blev så Dortmund i stedet for AaB.

Det er der tilsyneladende 90 millioner gode grunde til.

Eksil
Allstar
Allstar
Indlæg: 2837
Tilmeldt: 13. jul 2012, 23:56

Re: AaB - Farum, 01.04.2016

Indlæg af Eksil » 8. jun 2016, 09:02

En lille korrektion, men det er 75 mio kr. ifølge EB, som kan blive til 90. Det er stadig pisse godt solgt, men ret skal vel være ret.

birk
Allstar
Allstar
Indlæg: 2453
Tilmeldt: 6. jul 2005, 11:52

Re: AaB - Farum, 01.04.2016

Indlæg af birk » 8. jun 2016, 16:20

Ja det er er klasse salg
Godt gået Emre Mor, FCN

Besvar