ASC København - 20 års jubilæum

Her kan du følge med i ASC Københavns aktiviteter, rise og rose ASC København samt dele sjove eller gode historier fra Amager Pub eller stadion.
ASCKBH
ASC Kbh.
ASC Kbh.
Indlæg: 206
Tilmeldt: 10. mar 2008 15:29

ASC København - 20 års jubilæum

Indlægaf ASCKBH » 24. aug 2017 09:54

I år har ASC København 20 års jubilæum og det skal fejres. Vi tyvstartede i februar måned med vorer jubilæums away til Århus, hvor vi som bekendt blev forkælet med både en sejr, Rød Aalborg og nyheden om Bassogogs transfer. Nu hvor den nye sæson er startet har det endelig været muligt for at os finde en dato for selve jubilæumsfesten. Festen finder sted på vores faste tilholdssted Den Glade Gris i København d. 16 September 2017 fra kl. 16. Festen vil således tjene som opvarming for, at spillerne dagen efter skal spille udekamp i Brøndby og lukke munden på Sydsiden. Vi håber derfor at se rigtigt mange AaB'ere i denne weekend både på Den Glade Gris og dagen efter på Brøndby Stadion.

Alle AaB'ere fra nær og fjern er velkomne på Den Glade Gris. ASC København serverer som en del af arrangementet pølser direkte fra Grillen ligesom der vil være quizzer og andre indslag.

Følg med her og på vores Facebook side https://www.facebook.com/asckbh/, hvor vi løbende vil opdatere omkring arrangementet.
Følg ASC København på Facebook: www.facebook.com/asckbh.
Vær opmærksom på, at ASC København ikke svarer på eventuelle spørgsmål her i tråden. Send i stedet en mail til asckbh@aabsupportclub.dk.

Tilbage til "ASC København"Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster