ASC Away: Viborg skal være rød og hvid!

Her debatteres alt generelt om AaB Fodbold.
Besvar
Busudvalget
AaB Support Club
Indlæg: 660
Tilmeldt: 18. jul 2005, 00:55

ASC Away: Viborg skal være rød og hvid!

Indlæg af Busudvalget » 8. apr 2014, 21:03

De attraktive kampe kommer som perler på en snor for AaB-fans i øjeblikket. Ovenpå fantastiske oplevelser mod 2 x AGF, 2 x FC Midtjylland samt FCK venter der søndag et brag mod Brøndby på Aalborg Stadion skarpt forfulgt af en af de traditionelt helt store udebaneture i Viborg. ASC arrangerer tur til Viborg for kun 50 kr.

Kampen onsdag den 16. april med kick off kl. 20.00 vækker minder om vores seneste kamp i Superligaen på samme bane den 4. maj 2008. Kampen fandt sted i 28. spillerunde, AaB kunne med en sejr tage et stort skridt mod klubbens 3. mesterskab, Viborg lå før kampen på en 11. plads og endetribunen (og en pæn del af resten af stadion) var pakket med fantastisk feststemte AaB-fans. Kampen på onsdag finder sted i 27. spillerunde, AaB kan med en sejr tage et stort skridt mod klubbens 4. mesterskab, Viborg ligger i øjeblikket på 11. pladsen og alt tyder, at dømme på forhåndsinteressen, på en endetribune (og måske en pæn del af resten af stadion), som bliver pakket med fantastisk feststemte AaB-fans. Der er i hvert fald allerede tilmeldt en hel busfuld til turen, inden vi overhovedet har annonceret med den.

Dengang, i 2008, blev det til en sejr til AaB på 1-0 og ikke én eneste AaB-fan fortrød at have taget turen til Viborg. Mange fortrød til gengæld at de ikke havde gjort det. Resten af den sæson er som bekendt historie.

Læs hele nyheden på AaB Support Clubs hjemmeside: http://www.a-s-c.dk/busudvalg-apr-14-583

...og tilmeld dig i webshoppen: http://www.a-s-c.dk/catalog/3
Vær opmærksom på, at Busudvalget ikke svarer på eventuelle spørgsmål her i tråden. Send i stedet en mail til busudvalg@aabsupportclub.dk.

Besvar