Program for efteråret '14

Her kan du følge med i ASC Københavns aktiviteter, rise og rose ASC København samt dele sjove eller gode historier fra Amager Pub eller stadion.
Besvar
ASCKBH
ASC Kbh.
ASC Kbh.
Indlæg: 209
Tilmeldt: 10. mar 2008, 15:29

Program for efteråret '14

Indlæg af ASCKBH » 15. jul 2014, 21:19

Efter et veloverstået VM er ASC København endelig klar med program for et spændende efterår:

2/8: Odense-away
Vi åbner sæsonen med en billig away til Odense. Vores to seneste besøg har i alt kastet hele 12 mål og to AaB-sejre af sig, så man kan kun glæde sig til endnu engang at overvære AaB i Odense.

19/9-22/9: Slagelse-away
I slutningen af september tilbyder ASC-KBH endnu en bustur. Denne går til det nu legendariske Stadion i Slagelse, der lagde ramme om sidste sæsons guldfest. Begge sidste sæsons besøg i Slagelse foregik i en udsolgt bus, men selvom vi har hentet guld, har vi endnu ikke fået tre point med hjem fra det vestsjællandske…

3/10-6/10: Brøndby – AaB
I begyndelsen af oktober venter et vigtigt opgør i Brøndby. En opfordring fra ASC København om fællestransport og pre-match er ikke helt utænkelig ved denne lejlighed.

24/10-27/10: FCN – AaB
Sæsonens første besøg i Farum er endnu ikke programsat, hvorfor eventuel pre-match afhænger en hel del af spilletidspunktet. Under alle omstændigheder opfordrer ASC-KBH dog igen til fælles S-tog-transport fra Hovedbanen til parcelhuskvarteret i Nordsjælland.

November: Julefrokost i Aalborg
Traditionen tro tilbydes billig transport fra København til Aalborg i anledningen af den årlige ASC-Julefrokost. Med Tv-stationernes velsignelse vil det i samme moment være muligt at overvære en hjemmekamp på Aalborg Stadion.

5/12-8/12: Odense-away vol. 2
Vi afslutter sæsonen som den begyndte – en tur til Odense i starten af december.


Yderligere busture kan naturligvis blive tilføjet programmet, alt efter hvordan sæsonen udvikler sig.
Følg med på http://www.facebook.com/asckbh" onclick="window.open(this.href);return false; eller debatside.dk for nærmere info om samtlige arrangementer.

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen
ASC København
København i adressen, AaB i hjertet!
Følg ASC København på Facebook: www.facebook.com/asckbh.
Vær opmærksom på, at ASC København ikke svarer på eventuelle spørgsmål her i tråden. Send i stedet en mail til asckbh@aabsupportclub.dk.

Besvar